Päivän tunnaritreeni meni seuraavasti: ensin piilotin vain oman, ok. Sitten vääriä n. 9 ja oma osittaiseen piiloon. Tämäkin jees! Sitten uusi oma (omat olivat tänään vähemmän apuhajustettuja) ja väärät vähän eri muotoon, oma sinne vähän takaviistoon. Nyt en enää epäillyt - Yello haisteli - ja toi oman varmana vielä itsestään. Palloleikit on toistaiseksi palkkana, mutta käskyn sanon hyvin vaimeasti. Ehkä se siitä, joku kaunis päivä....

Agitreenilöissä tehtiin jälleen 2 pätkää, ei mitään vaikeita (vaan veikeitä) tänään. Ekassa testasin itsenäisiä keppejä, jotka onnistuivat. Radalla oli putki-A-yhdistelmä, joka meni sujuvasti, ei vääriä erotteluja. Kyllä koira kulki hienosti!

Toka pätkä oli sellainen juoksupätkä. Yello onneksi juoksee ulkokaarta ja mä voin vähän oikaista sisäkaaressa:D. A-putki-hässäkkä oli tässäkin sitten juoksuosuuden jälkeen. Pieni fiba yhdessä toistossa ohjaajalle ja Yello meni A:lle kun piti putkeen. Tosin ohjaaja siis käänsi rintamasuunnan just väärällä hetkellä. Eli ei paniikkia, koira menee sinne, mihin käsketään. Edelleenkin.