Pitkästä aikaa päästiin vapaaharkkaamaan. Teemana puomi ja erilaiset takaakierrot. Aloitettiin keskiviikon kisaradalla olleella puomilta takaakiertoihin- kuviolla. Ja ei muuten onnistunut nytkään! Vaikka maltoin odottaa koiran oikeaan kontaktipaikkaan, epäonnistuin takaakierroissa. Eka meni tällä kertaa ok, mutta mun liike ei riittänyt seuraavaan. Arrgh. Tiesin, että vaikeita ovat, kun lähdetään staattisesta asennosta. Mä kun harvemmin voitan tota koiraa vauhdissa (never). Kun sain kuvion onnistumaan kerran, vaihdoin sitten rataa.

Seuraavalla radalla tehtiin takaakierto pujottelusta. Siinä ei ongelmia, kuten en odottanutkaan. Tosin ratapätkän alussa oli putkeensyöttö from hell. Aina väärään. Ei mennyt, kun olin putken takana. Lopulta oli siirryttävä putken viereen, sitten onnistui. Samalla radalla oli myös takaakierto hyppykuviossa, siinäkään ei hätää. Se on vaan se kontaktilta lähtö....arggh.

Lopuksi tehtiin vielä mukava rallatusrata, jossa puomi. Hienoja kontakteja, rennosti mentiin. Valitettavasti en jaksanut juosta enää Yarran kanssa:(. Ehkä sitten ensi kerralla.