Ma 4.6 Hyppytekniikkaa Ninan ohjauksessa. Aluksi stepperi, eka rima 20cm, välissä muistaakseni 6 kantavarvasaskelta ja normikorkuinen okseri. Epäilin Yellon mokaavan, mutta sepä sovitti ponnistuksen hienosti ja teki puhtaasti kaikki toistot. Sitten ihan normi-perussetti 5:llä hypyllä, tässä ei ongelmia. Tehtiin myös sellaisia lähtöjä, jossa eka hyppy tehtiin sivusta "takaakiertona". Tässä Yello hieman kuumentui, kun oli jo sen mielestä vähän agilityä.... mutta hyvin kuitenkin hyppäsi. Lopuksi lyhyt taivutusharjoitus molempiin suuntiin. Kivaa.

Ti 5.6 Toko A-ryhmä Sari K:n valmennus. Yellolle tunnari + kaukoja. Tunnari meni sijaiselle, ilmeisesti vaan sen takia, kun nurmi on niin kovin vahvasti koirahajustettua. Oikean kuitenkin lopuksi toi. Kaukoihin ei sen kummempaa, kuin se entinen - toistoja, toistoja.

Ke 6.6 Agility rataharjoittelua Tiinan johdolla. Meille himppa liian haastava rata, kun ohjaajan olisi pitänyt kyetä juoksemaan mahd. lujaa. Suoraa putkea (kuinkas muuten!) sun muuta sellaista. Kyllä siellä asioita onnistuikin, mutta jurppii, kun ei enää ehdi mihinkään:(.

Ma 11.6 Hyvät paineensietotreenit Hanna-Marin johdolla! Meidän kohdalla viimeiset treenit ennen Tikkakosken startteja. Ratavaihtoehtoja opeteltiin 2 kpl ja juuri ennen starttia sai tietää, kumpi mennään. Rataa sai tehdä ekaan virheeseen asti, sitten ulos. Yellon ekassa rykäyksessä tuli suht alussa melko kyseenalainen kielto putkelle (edelleenkään en ole vakuuttunut, oliko se kielto) ja meidän käskettiin poistua. Toisella kiepillä sama rata ja nyt nollana. Kolmannella kierroksellamme tehtiin se toinen pätkä ja siinä tuli heti nolla! 

Ti 12.6 Toko A-ryhmä. Hups. näistä on sen verran aikaa, että en tarkkaan muista mitä treenattiin.

To 14.6 Noutoilta (pk) Mutalassa + vähän tokoa. Yello nouti ihan ok ja tuli sivullekin suht ok, just kun piti näyttää niitä ongelmia. Eli huonoa kapulan nostoa ja vajaaksi jäävää sivulletuloa. Sitten kyllä ilmeni ne ongelmatkin. Eli vajaaseen sivulletuloon - kun koira on siellä takana, ohjaaja ottaa pikkuaskelen eteeenpäin ja näin koiran on skarpattava, jotta pääsee oikeaan kohtaan. Nostoharjoituksia (palkka heti nostosta) + kapulan kanssa kiertoja.

 

Enempää en taida nyt ehtiä kirjoitella. Ajatukset on nyt kohden SM-kisoja, jos vaikka omat tavoitteet siellä saataisiin jotenkin täytettyä. Kirjoitetaan myöhemmin tarkennuksia treeneihin(kin).