Käytiin kelpieiden kanssa kurvailemassa Lempäälässä Canis-areenalla, kun saatiin sinne kutsu vähän kouluttelemaan. No, katselin vähän parin esteen alkeisopettelua ja treenasin Yellon kanssa pari pätkää ja Yarran kanssa myös pikku pätkän.

Yellon kanssa tehtiin ensin ihan simppeli pätkä, jossa oli (yllätys) kontakteista puomi ja A. Puomit meni pääsääntöisesti hienosti, kerran Yello taisi jäädä kontaktialueelle miettimään ja patsastelemaan. Uudella käskyllä haki paikan kyllä. A:lla oli jostakin syystä ekalla kertaa varovainen eli tuli suht rauhallisesti alas. Ihan oikeaan paikkaan, mutta siis rauhallisesti. Oho, kaverista löytyy uusia piirteitä .

Yarran kanssa kirmattiin pari kertaa lyhyt simppeli rata. On se vaan niin ihana!

Yello teki vielä toisen setin, jossa oli nyt vähän enemmän vaikeusastetta. Kontakteista oli nyt mukana myös keinu ja lisäyksenä edelliseen rataan tehtiin myös pujottelua. Otin ensimmäiseen suoritukseen niin vaikean leikkauksen kepeille, että ryssiksi meni. Yello tuli mun jyrkästä leikkauksesta kepeiltä ulos. Sitten meni vasta, kun helpotin leikkausta siten, että leikkasin vasta sitten, kun Yello oli melkein keppien päässä. Sekä leikkasin keppien lomasta. Oikeesti niin ei tietysti saa tehdä, mutta tämän kerran sallittakoon:). Yhdessä hyppykuviossa mun sylkkäri ei ollut oikein ajoitettu, Yello kääntyi väärään suuntaan. Eli taaskaan en malttanut vetää ensin kohden riittävästi, vaan päästin liian aikaisin (väärästä kulmasta) hypylle. Lopussa aivan mielettömän vaikea avokulma + leikkaus kepeille. Ja aivan superhienosti. Puomin alastulot suht nopeita ja vapautin lelulle heti, kun oli hakenut oikean paikan. Ihan vikana tehtiin se alun vaikeuksia tuottanut pujottelu siten, että en leikannutkaan vaan jäin vedättelemään "normaalisti".

Keväthangilla on hankikantoa!