Hakutreenien pyörteissä jälleen Yello the Jellona. Otettiin 4 ukkoa, tyyli sama eli entinen. Toistaiseksi. Ukot olivat vähän alueen puolella Yellon tullessa paikalle ja etenivät siitä sitten vähän vielä eteenpäin. Harjoituksen tarkoitus edelleen vain se maalimiehen matkassa pysyminen. Siinä ei enää onglemaa niin kauan kuin syötävää riittää. Leikkiminen/kiskominen ei oikein enää luonnistu jostakin kumman syystä.

Näiden treenien jälkeen Yello otti vielä pikaisesti ennen pimeän laskeutumista esineruudun. Talloin  noin 25 metriä syvän kaistaleen. Muoto epämääräinen, kun oli kerran kiire. Vein tallatessani esineen valmiiksi takarajalle. Yello toi esineen 2. lähetyksellä, eka lähetys meni juoksenteluksi. Lisäksi se hieman epäröi tuodessaan esinettä (olin tällä kertaa hiljaa, varmaankin siksi). Epäröinnin takia otin vielä uusiksi. Tälläkin kertaa esine nousi 2. lähetyksellä ja harmittavasti tiputettiin tuodessa mun jalkoihin...(uudella käskyllä perille). No, treeniä se vaan vaatii..

Morriskin pääsi vähän hommiin, se sai hakea hakualueelle tippuneen purkin. Ensin Morris toi pelkän kannen, sitten loput eli rasian. Onneksi vähän oli käsitystä, mihin suuntaan purkki oli mahdollisesti kadonnut. Kätevä koira!