Aikaisten sunnuntai-aamujen sarja sai jälleen jatkoa. Yello oli pirteästi jo ysiltä treenaamassa ja kaikenlaista saimmekin tehtyäJ .

Tuota puomin (ja keinun) ylösmenokontaktia olen miettinyt ja miettinyt. Sitä kontaktialustaa olemme muutaman kerran kotona tehneet. En oikein saa sitä aikaiseksi kunnolla tehtyä. Selvästi tämä merkki, että se ei oikein ole mun juttuL . Eli nyt teimmekin ylösmenoa siten, että vien koiran hihanssa "koske" käskyllä ja naksautus, kun osuu. Tarkoitus on siis viedä puomi käskytyksellä "koske" - lupa jatkaa on "puomi" - ja alastulossa "alas", 2on2off. Piru, kun on monimutkaista, mutta näin me se taidetaan tehdä. Siitä on nyt revittävä, ei muu auta. Pirskatin pitkät koipisääret kun on…. koiralla siisJ -. Yello ei tietenkään vielä hahmota tuota "koske" osuutta, siinä on oltava tarkkana, että palkkaus osuu oikein. Naksautin (ja otan koiran pois esteeltä + se palkka tietysti) myös silloin, kun se yritti jatkaa suoraan matkaa eteenpäin puomilla. Naksautus (palkka) + lupa jatkaa vain, jos se pysähtyi ensin kontaktille. Katsotaan tätä nyt ja hakataan varmaan samalla päätä seinäänkin. On se haastetta täynnä tämä laji.

Kontaktiharjoittelun lisäksi teimme jokusia pikkupätkiä hyppy-putki-pyöritystä sekä jokusia pujotteluita.

2164525.jpg

Siinä jonkunlainen piirros joistakin kuvioista. Tuossa (siniset ympyröidyt numerot) eka ongelma oli takaakierto (8) ja sen jälkeen, kun varmisteli hyvin takaakierron, hypyltä 9 karattiin putkeen.... Pujottelua suljettuun kulmaan putkesta ja hypyiltä avokulmaan.