2 agirataa Valkeakoskella. Molemmat radat ihan mahdollisuuksien rajoissa, vaan ei sitten meitä onni suosinut tällä kertaa.

Ekalla radalla tippui tosi paljon kaikilla rimoja, Myös sellaisilla koirilla, joilla yleensä sellainen ei ole ollut tapana. Yellon tiputukset (2kpl) nyt eivät sinällään yllättäneet ja molemmissa oli ohjausvirhettä. Eka rata meni tosi hienosti ja ohjaussuunnitelman mukaan esteelle nro 13  asti, jossa yritin hypyllä kääntöä liian ahneesti, ja rima alas. Sitten parin esteen päässä lähetys putkelle meni liian lähelle enkä ehtinyt jatkotilanteeseen (poiki siten kiellon puomille, kun koira valui ohi). Ohjaussuunnitelman vaihto lennosta olisi vielä pelastanut, mutta en ehtinyt reagoida. Ja sitten vielä VIIMEINEN rima alas, kun lakkasin ohjaamasta. Siis kerta kaikkiaan HYI!

Toka rata oli kokonaisuutena periaatteessa parempi, vaikka unohdin radan. Tässä oli jo säätöä alussa, kun totesin, että en ehdi valssata ennen keinua. Sain muutettua lennosta takanaleikkaukseksi. Keinun jatkotilanteessa kuitenkin hypystä ohi. Hämmennyin täysin, kun en osannut odottaa sitä tulevaksi. Siinä hämmennyksessä unohdin missä piti olla ja miten piti ohjata. U-käännös muuttui äkisti välistävedoksi ja väärästä radasta näin HYL. Kontaktit pelittivät ja muut radan osat jees. Ja rimatkin pysyivät. Ennen tätä rataa hyppyytin Yelloa 65 cm:n rimoilla, ennen ekaa 60 cm (radoilla kaikki 60cm).

Ihan kiva fiilis tuosta jälkimmäisestä radasta jäi, koira toimi kuten ohjaus näytti. Ekan radan rimat harmittavat. Koira kävi poikkeuksellisen kuumana ennen suorituksia, mutta hyvin se kuitenkin kuunteli ohjaukset ja toimi kuten pitikin.