Vielä riitti illalla 5.1 virtaa lähteä Yarran kanssa  Hämeenkyröön vapaaharjoittelemaan. Treenien pääteemaksi otin; pujottelukulmia.

Alkuun 2 hyppyä (valssi), putki, 2 hyppyä ja siitä taitto jyrkästi vasempaan kepeille, itsenäisesti. Eli koiran lähetys hypyn jälkeen pujotteluun ja leikkaus siellä takana. Näin koira oli sitten pujottelussa oikealla puolellani. Siinä huimaa kiritystä ja loppuun vielä sai mennä A:lle (syömään:). Muutama toistokerta, alun hyppyihin aina eri variaatio, vaikkakin pääasia oli se pujottelu. Viimeisessä toistossa jäin leikkaamaan jo pujottelua edeltävälle hypylle. Siitäkin huolimatta Yarra tiesi tietysti jo, mihin ollaan menossa, eikä virhettä siinäkään.

Toisella kierroksella tehtiin sitten sikavaikeaa avokulmaa. Aluksi vain yhden hypyn kautta, sitten lisättiin pari muutakin estettä, jotta tuli vauhtia. Pujottelukulma oli siis avoin ja edelliseltä hypyltä piti vielä edetä rutkasti eteenpäin, jotta kulmaan tultiin. Ilman vauhti alle, ei ongelmia, mutta vauhdista tahtoi toka väli kutsua liikaa. Vielä ei tähän siis taidot riittäneet, eli mun täytyi sitten vain ehtiä se 1 askel pidemmälle auttamaan koiraa. Sitten sujui. Lopuksi vielä pari vientiä vetämällä avokulmaan koira mun oikealla puolella + jatkoin  sitä puolta pujottelu loppuun. Nämä meni kivasti.