Ja taas mennään. Toivottavasti jalkavaivat olis nyt enimmäkseen historiaa ja revähdykset / voimakkaat krampit olisivat nekin ohi. Joten keskitytään olennaiseen eli TREENIblogin pitoon.

Yarran treeneissä mentiin 2 erilaista pientä putkihärdelihässäkkää. Tein ne peräjälkeen, kun myöhästyin vuoroltani, lämmittelylenkki oli ylimitoitettu:)-. Eka pätkä meni kerrasta aika hienosti, siinä oli koira näpeissä ja hallussa. Hieno oli fiilis viedä Yarraa! Siinä oli kikkailua putkilla, putkenpään ohitusta (jäin "riskipuolelle" ohjaamaan), ja kuolleen sisäänsyöttökulman hakua. Näissä ei mitään ongelmia, kiva juttu.

Toinen pätkä olikin sitten jo vähän vaikeampaa vääntöä vai sanottaisiinko surkeaa ohjausta?:)-. Alkusuoran jälkeen käännyttiin A:lta pujotteluun tai siis piti kääntyä. Yarra haahuili missä haahuili ja ohitukseksi meni. Pujottelun jälkeen oli pituus kohden "ei mitään". Pituuden jälkeen jyrkkä käännös oikealle putkeen (kuollut kulma). Onnistuin törkkimään Yarran pituudelta keskeltä ulos about miljoona kertaa..... Doo, taitoa sekin jo vaati! Mutta saatiinpa sekin lopulta onnistumaan. Loppuradan putkiviennit ei ihan täydellisiä olleet nekään (virheitäkin tuli), mutta pääasia, että koiralla oli hauskaaSilmänisku.

Toiselle ratapuoliskolle pyysin jättämään puomin meitä varten, joten päästiin sitäkin treenaamaan. Yello pääsi siihen myös. Se otti itse asiassa kaikkia kontakteja muutaman toiston, kun keinukin oli jätetty kopin ulkopuolelle. Tänään oli ihan mielettömän hienoja toistoja kontakteilla. Toivottavasti myös vkl kisoissa.....