Valkkuryhmätreeniä jälleen tänään. Ohjelmassa oli varsinaisesti kaukot, luoksetulo ja seuraamista, mutta Yellon kanssa tehtiin läpi kaikki avo-luokan liikkeet, liikkuroituna. Ja alkuun ryhmäpaikallamakuu, se meni hyvin.

Ensin vähän seuraamista, normaalikäyntiä + juoksua. Suht hyvä paketti, muutaman kerran tuli pieni kosketus, mutta ei mitään hälyyttävää. Naksuttelin omasta mielestä hyvät kohdat ja loppuun palkkaus. Sitten jäävät siten, että tehtiin maahanmeno--seisominen--maahanmeno--seisominen. Annoin vihjesanat ja kaikki asennot nyt oikein, jee! Vielä luoksetuloa ennen taukoa. Seisomiset nyt vaan ok, ei yhtään loistavaa. Tehtiin aika monta toistoa, enkä saanut sitä loistavaa tällä kertaa esiin, harmi.

Tokassa setissä tehtiin sitten loput liikkeet, aloitettiin hypyllä. Yello teki aika hyviä hyppyjä tänään, ei ihan niin reunaan mennyt kertaakaan, kun pahimmillaan voi mennä. Yksi kokonainen hyppysuoritus oli tosi hieno, hyppäsi ihan keskelle ja jäikin vähän kauemmas. Sitten noutoa, joka muuten ok, mutta se vierelletulo ei ole siitä nyt nytkähtänyt yhtään  paremmaksi. Joten loppuasento huono, edelleen. Vikana tehtiin kaukot, jotka oli taas tosi mainiot.