Yellon kanssa kisoissa - kerrankin kisamatka lyhyt, 1½ km! Melkein kuin lähtisi vähän lenkkeilemään.

Eka rata meni vähän hermoiluksi enkä sitten esteellä 11 ehtinyt vastaanottovalssata. Seurauksena myöhästyminen ja kielto esteelle 13. Loppurata ok paitsi Yello jätti kepit kesken, kun en ohjannut kunnolla. Eli tästä 10.

Toka rata oli aavistuksen helpompi, tykkäsin kyllä kaikista radoista tänään. Tässä tuli nollia eniten, niin meillekin, vaikka olin noin 8 krt koiran tiellä.... Sijoitus vaatimaton 10.

Vika rata hyppis ja kivasti haastetta olematta ilkeä. Lopussa oli suora putki - mutkaputki yhdistelmä, jossa tiesin jäävän vähän arvailuksi ehdinkö. Ehdin kuitenkin yllättävän hyvin ja tämäkin selkeä nolla. Vain yhdellä putkella olin vähän koiran edessä ja pari ylimääräistä kaarrosta tiukissa käännöksissä (tosin harkittuja kyllä). Sijoitus hivenen parempi eli 7. Aginollalla hävittiin voittajalle 5,68 sek ja hyppiksellä 3,06 sekuntia. Ei noita eroja pysty kuromaan (maxeissa kärki on kuitenkin leveä ja kova), mutta nappionnistumisella ero voisi olla pienempi. Uskaltaisinkohan muuttaa keinun ja puomin ylösmenojen kriteerin sallivammaksi? Häviämme molemmissa 2-3 sek verrattuna läpijuoksuttajiin. Noo, mitähän pitäisi tehdä tuolle ohjaajalle, joka on koko ajan koiran edessä?

Kuva Yellosta kisoissa (c) Jaana Viinikka.