Lämmittelykisana oli ihan tavalliset kisat, ei siis mitään sm-merkitystä. Rata oli mielenkiintoinen, kiva, tuomarina oli Vesalehto. Radan haastavin kohta oli putkeenvienti radan puolivälin hujakoilla. Putki oli A-esteen alla siten, että molemmat putken päät olivat tosi tiiviisti A:ssa kiinni. Toisaalta oli myös hyppy pahasti tyrkyllä  lähellä putkenpäätä, mihin oltiin menossa.

Aloitus oli hyppy-> puomi. Tämä sopi minulle, tein treeninomaisen (kerrankin) suorituksen. Viimeinen alas-käsky jäi kuitenkin sanomatta ja Yarra hypähti jotenkin omituisesti kontaktilta pois. Kuitenkin (onneksi) jokin tassuista osui ihan kontaktin alareunaan. Huh. Siitä putkeen ja sieltä hyppykuvioon sisään. Sylkkärillä koira u-käännökseen ja suoran hypyn jälkeen sinne putkeen. Hienosti sain koiran mukaani ja kuuntelemaan, mihin oli tarkoitus mennä siinä A-putki-hässäkässä. Tästä koira mukaan ja hypyn kautta pujotteluun. Sisäänsyöttökulma oli helppo, mutta aika lähellä pujottelua oli putki, joka hämäsi osaa koirista. Pujottelun jälkeen käännyttiin 3 hypyn kuvioon. Ekalle valssi (kerrankin taisin olla ajoissa!), koska käännyttiin 180 astetta toiselle hyppyviuhkan hypyistä. Siitä vielä A:n huulilta 3.hypylle ja sitten vasta sinne A:lle. Yarra tais tehdä vähän kaarrosta sinne A:lle päin, mutta pysyi kuitenkin hienosti hallinnassa. Sitten se A, kontakti oli hieno, vaikka putki oli alla estämässä ohjaajan liikkumista (tai toisaalta se ehkä piti ohjaajan pois häiritsemästä koiraa...). Siitä jatkettiin 2 hypyn kautta vastaanottovalssiin hypylle ja siitä urkeni loppusuora: hyppy -> suora putki -> hyppy. Ennen vastaanottovalssia olevalle hypylle lähetin koiraa aika kaukaa, siinä tuli pienen pieni epäröinti, mutta onneksi sain paikattua.

Näissä iltakisoissa oli kiva fiilis, itellä oli sellainen tunne, kuin oltaisiin tultu treenaamaan. Siksi en varmaan jännittänyt kovin paljon enkä siten vaikuttanut liikaa koiran suorittamiseen haitallisesti. Sijoitukseenkin (9.) kovassa seurassa olin ihan tyytyväinen. Ja varsinkin se tulos 0 oli kiva:)