Yarra pyörähti pikkuisen kentällä, kun olin saanut kurssin vetämisen päätökseen. 2 kärpästä yhdellä iskulla. Yello ei tänään treenannut, kun se parantelee anturoiden halkeamia. Sille tulee niitä silloin tällöin, johtuen varmaan karkeahkolla hiekalla kovaa juoksemisesta. Ja pitäisköhän niitä yrittää ennaltaehkäistä ajoittaisella anturoiden rasvaamisella? No, onneksi ne yleensä paranevat nopeasti.

Mutta itse treeniin. Ei mitään ihmeellisyyksiä tehty. Ensin pieni ratapätkä, jossa oli 2 avokulmaa kepeille ja hypylle takaakierto + sylkkärin kautta jyrkkä käännös oikealle. Sitä käännöstä en meinannut millään saada onnistumaan oikeaan suuntaan. Vasta, kun vihdoin tajusin peruuttaa enemmän, niin johan se kääntäminenkin helpottui huomattavasti.

Lopuksi tehtiin muutamia lähestymisiä eri hyppykulmista puomille. Treeneissä ei KOSKAAN tule kontaktivirhettä ja sitäpaitsi Yarra tulee yleensä treeneissä puomin alastuloon mun perässä eli VEDÄTÄN sitä. Kisoissa se juoksee paljon lujempaa ja on mun EDELLÄ. Mulla ei taida olla muuta toivoa kuin, että vihdoin päätetään poistaa puomi-este agilitystä. Tee siinä nyt sitten varmoja suorituksia, kun treeni-Yarra ja kisa-Yarra on niin erilaisia. Fifty-sixty taas, miten menee. Onneton tunari, kun en saa kunnolla oppimaan sitä kontaktinpaikkaa.