Käytiin kerrankin pikaisesti treenailemassa agiliitoa. Yellon aiheena pikku ratapätkät (2kpl) ja pujottelu. Pujottelua otettiin nyt siten verkotettuna, että keskellä oli kokonaiset 3 väliä vapaana. Verkkoja oli edelleenkin se sama 4 kpl. Meni aivan yllättävän hyvin, ei virheen virhettä. Kyllä se siitä pikku hiljaa taitaa ruveta hahmottumaan. Toistoja toistoja vaan tarvitaan edelleen!

Pikku rataset aloitettiin helpommasta. Tehtiin 4:n esteen verran samaa aloitusta kun oli eilen agirodun maxialoittelevien radalla. Eli hyppy sisään radalle päin, toinen ulospäin ja hypyn kautta putkeen. Eilen rata jatkui sitten pujotteluun jne, me jatkoimme hypyn kautta täyskäännökseen ja pussiin. Näppärä pikku kimara, ainoa "vaikea" kohta Yellolle oli tuo hyppy tyhjään ennen käännöstä. Sitä saa viedä tosi tarkasti, jotta se malttaa hypätä ja että rima pysyy ylhäällä. Vauhtia, no, sitä oli riittävästi.

Toka pätkä oli himpun haastavampi. Eka hyppy sisään, toinen takaakiertona, siitä hypyn kautta putken pään ohitukseen ja lähetys kauempaan putkensuuhun. Sieltä sitten vaan ulos ja maalisuora eli 2 hyppyä. Tämä oli aika hieno viritys, meni siis sairaan hienosti!!!

Yarra teki terapianomaisesti nämä samat pätkät kuin Yellokin. Tarkoitus oli vain rentouttaa koiraa ja saada se taas tekemään kentällä myös vapaaharjoittelussa. Hyvin onnistuivat pikku pätkät ja Yarra teki iloisesti. Seuraavalla vapaaharkkakerralla voi sitten jo vähän vaatiakin jotakin. Ja valitettavasti Morrista ei voi ottaa mukaan. Kamala sitä on jättää, mutta menee siinä sitten treenit pilalle, jos sitä joutuu komentamaan. 2 pahasta se pienempi....