Ensin agiliiitoa. Tehtiin lähinnä estetreeniä sellaisilla esteillä, mitä ei ihan joka kerta tule esille raahattua: rengas, muuri ja okseri. Ajan tiukkuuden vuoksi en rakentanut pituutta, enkä nostanut painavaa pussia. Mutta näissä muissakin riitti treenattavaa. Muuri oli aika eksoottisen näköinen, kun en löytänyt aukollisen muurin tolppia enkä irtopaloja. Joten muuri oli se aukollinen täydennettynä aukottoman tolpilla ja irtopaloilla (joita niitäkään en löytänyt kaikkia, vaan vain 3 kpl). Tulipahan ainakin treenattua aivan erilaista muuria, mihin yleensä on totuttu. Oppirahat piti tietysti maksaa... eli Yello tuli aika tiukalla kaarteella muurille ja törmäsi sivutolppaan ja sai haavan etutassuun. Onneksi ei pahaa sellaista, eikä ainakaan enää törmännyt muuriin eikä myöskään kieltäytynyt sitä suorittamasta uudestaan.

Okserille tehtiin tiukkaa käännöstä jaakotuksen avulla. Eka yritys meni tietysti rimantiputukseen, sitten lähti sujumaan. Okserilta jatkettiin pujotteluun. Viuhkahypyillä tehtiin sylkkäreillä käännöksiä, esteiden ohitusta ja takaakiertoa. Samoin tehtiin myös lähetystä kärkihypylle, sekä uudelle kierrokselle lähtöä sylkkärillä. Hyvin Yello pyöri. Lopuksi tehtiin muutama toisto A-esteelle vauhdilla eri esteiden kautta.

Päivä jatkui hakuilulla; ilmaisutreenit. Ukkoja oli 5 tai 6. Palkkaa tuli joka haukusta. Pari kertaa taisi tulla 2-3:n haukun sarja. No,  tuo haukkuminen tuntuu muutenkin luontaiselta Yellolle, joten toivotaan hyvää lopputulosta ilmaisuun. Harmi vain, kun Yello ei enää leiki maalimiesten kanssa, kuten jo parissa viime treenissä on tullut ilmi. Ehkä siitä kuitenkaan ei kannata sen suurempaa stressiä kehitellä. Pääasia, että oppis sen haun ja ilmaisun.