Yello osallistui (mielellään) Yarran puolesta Yarran treeneihin, kun Yarra oli estynyt saapumasta. Tehtiin 1 rata, jossa oli 26 estettä. Vaikeusastetta oli ihan riittävästi. Itse asiassa luulin, että joutuisimme tekemään rataa vain pienen pätkän kerrallaan. Kun ei varmaan muuten saataisi onnistumaan. No, kuinkas sitten kävikään?

Jos emäntä ei olis sössöttänyt alkua, oltais tehty aika pähee suoritus. No, aloituksessa oli vaikea pujottelukulma (este nro 3), jota ei edes Yello-taituri ollut treenannut (tätä taatusti treenataan heti, kun saadaan tilaisuus, varmaan siis huomenna). Tai ei se kulma ollut mitenkään erityinen, vain se mihin ohjaaja sijoittui, jos meinasi saada jatkon onnistumaan. No, piirrän siitä vaikka myöhemmin kuvan, mutta nyt todetaan vain, että ohjaaja pilasi koiran mahdollisuudet. Tästä jatkettiin vielä hieman matkaa mokaillen (mm. väärään päähän putkea), mutta sitten keskeytin ja otettiin aikalisä.

Sen jälkeen tehtiin aika hienosti onnistuen lähes kaikessa suhteellisen hyvin ainakin. Oli sylkkäriä, oli takaakiertoa oli radan lopussa uusi pujotteluunsyöttö - kaikki meni ok. Pujotteluunsyöttökin upeasti, ei se ollut vaikea, mutta vieressä oli uhkaavan lähellä tärppihyppy.

Eli tyytyväinen olen sijaisen toimintaan radalla. Ainoana miinuksena sanottakoon, että alussa mua haittasi valon puute, eli ei nähnyt oikein mitään. Ja lopussa, kun otin vielä kontaktisulkeista, Yelloa haittasi selvästi pimeys ja varjot. Eli ei enää pimeässä, ainakaan kontakteja.