Sain sen verran hätäisen komennon Hanssin ohjaksiin, että huonomuistinen unohti treenikamansa kotiin... no, jotakin päästiin kuitenkin tekemään. Hans oli ihan enkeli kaikissa lähdöissä  ja muutenkin notkeassa kunnossa. Eli ohjaaja myöhässä lähes joka askelella....

Eka rata oli aika pitkä, mutta otin sitä vain pätkissä. Lopun putki-putki kilpajuoksua en lähtenyt edes yrittämään. Puomia en ottanut tällä radalla ollenkaan, mutta A:lle sen sijaan mentiin. Hans oli epävarma joka toistolla, mutta tuli kyllä iloisesti aina 2on-2offiin, kun nakit kaivettiin esiin. Eikä tainnu kertaakaan lähteä omin luvin pois, hyvä juttu. Kaarrotusongelmaa oli, kun mulla ei ole Hanssille sellaista käskyä / yhteyttä, että saisin sen hyppäämään lyhyesti. Eli vähän sellaisella "vauhtia on, mutta ei hallintaa"-tunnelmalla edettin. Mutta onneksi hyviäkin pätkiä siellä oli. Kepit oli aika pelottavat, kun mentiin seinää kohden (eikä edes pahasti), mutta siitäkin Hans pääsi kyllä yli ja pystyi sitten tekemään.

Toka pätkä oli lyhyempi ja aikaa ei jäänyt sen tekemiseen kuin pieni tovi. Päästiin Hanssin kanssa nollalla maaliin, mutta tyyli oli vähän heikko... Varsinkin yhdessä kohdassa, kun en luottanut omaan vauhtiini enkä tehnyt persjättöä (vaikka olisin sittenkin ehtinyt) ja leikkaus renkaalle oli aikamoista kaarrotusta. Kepit tällä radalla myös viistosti kohden seinää (ja onnistuivat), A tuli nyt hyvin ja puomikin puhtaasti (tosin himmasin vähän vauhtia ennen puomia, joten rauhallisesti mentiin), puomin alastulo hienosti heti oikein ja hallinnassa pois. Lopun putkeen kuolleeseen kulmaan lähetys pro. Hyvä Hans, olipas kivaa!