Ajelin koko porukan kanssa maneesille. Muita ei ollut tulossa, joten otin kaikki koirat sisälle maneesiin riehumaan keskenään. Ja ne käyttivätkin tilaisuuden hyväkseen! Viimeisten parin viikon lenkit ja aktiviteetit eivät ole olleet ihan normaalilla tasolla kuin hetkittäin jalkani takia.

Rakensin alun tuosta kelpiepäivien Tapsan radasta. Yello toivottavasti on nyt sitten tehnyt täyteen saldonsa koko tämän vuoden pujotteluvirheistä! Apuva, ei millään kestänyt sitä alkua, kun pujottelun jälkeen käännytään jyrkästi putkeen. Jäi se viimeinen väli aina menemättä ja jos varmistin yli, jatko oli tosi vaikea. Sitten kun hokasin, että en menekään pujottelun ja putken väliin, saatiin homma pelittämään. Rata oli rakennettu esteelle nro 6 asti (putken jälkeen vielä 1 hyppy), josta käännös takaisin putkeen ja tehtiin sitten siihen se kakkosradan loppu. Eli putkesta kepit takaisinpäin ja sylkkäri + loppusuora. Tämä sujui paremmin (sylkkäri + loppusuora, mun ei tarvinnut liikkua yhtään...), paitsi että pari pujottelun sisäänsyöttöä meni pitkäksi (kakkosväliin), kun en saanut olla yhtään liikkeessä. Jos olin, virhe.

Myös Yarra teki tuon saman radan. Vähän Yarrallekin tuli virheitä, lähinnä käännöksissä epävarmuutta. Myös Morris pääsi maneesiin riehumaan.