Vapaapäiviä vihdoin arkena! Jee, se tarkoittaa tietenkin agilityä Mutalassa. Rakentelin pienen radanpätkän, josta tehtiin 2 eri versiota. Ja lopuksi pientä layerointia kepeille + vauhtia ja tiukkoja käännöksiä. PIIRROS TULOSSA.

Iltalenkin yhteydessä otettiin sitten esineitä. Ruudusta tuli vähän kiilamainen, kun metsässä katosi suuntavaisto. Mutta kai sekin menettelee. Vein ruutuun 4 esinettä, kaikki vieraita ja niistä 2 oli kumisia (kädensija & rengaslelu). Ne kumiset kun tuntuvat aiheuttavan vaikeuksia, ja aiheuttivat taas. Ekalla lähetyksellä tuli hienosti kangasmeikkipussi (vai mikä lie?). Vauhdikas ja varma. Tokalla lähetyksellä löysi puutarhaletkun pätkän. Näin kun Yello seisahtui esineelle ja kääntyi katsomaan mua saadakseen vahvistuksen. Kokeilin, että mitä tekee, jos en puhukaan mitään. Sekunnin päästä otti esineen suuhun ja toi sen vauhdikkaasti. Jee!

Sitten alkoivat vaikeudet. Oletettavasti Yello oli paikallistanut ne kumisetkin esineet tässä vaiheessa. Mutta jostakin syystä se ei vaan pystynyt niitä suuhunsa ottamaan. Kävi jopa kusella ruudun ulkopuolella. Tämä tuntuu nyt tulleen tavaksi, kun on vaikea paikka. Ärsyttävää. Juoksi ruutuun innokkaasti ja vauhdikkaasti kyllä parikin kertaa, mutta tuli ilman esinettä takaisin. Sitten kun seuraavalla lähetyksellä eteni muutaman metrin ja kävi maate, otin koiran takaisin ja hetsasin tosi paljon. Sitten lähti ja lelu tuli. Olisin jättänyt 3:een esineeseen, jos olisi tuonut hyvin. Mutta koska näin ei käynyt, nostatin vielä sen kumisen kädensijankin. Kävin heittelemässä sitä ruudussa ja sitten lähetys. Sitten toi. Lopuksi otin pelkkiä noutamisia. Siinä sitten ei enää vaikeuksia millään esineellä, ei kumisella eikä muullakaan.