Yarra oli tänään vieraassa ryhmässä, koska omat "tiistaitreenit" on siirretty keskiviikolle, emmekä pääse silloin:(. Treenien erityisteemana olivat putkensuun ohitukset (Yarra onnistui niissä kaikissa). Eka rata takkusi (koira oli vähän out of control ja hidastelikin, ihmeellistä), mutta toka sitten jo oli tuttua turvallista menoa. Huh! Kolmannen pätkän jätin Yarran kanssa tekemättä ja otin Yellolla sen sijaan (helpotetun version).

Ekalla pätkällä oli siis runsaasti vaikeuksia koiran hidastellessa ja ollessa vähän "pihalla". Rata ei ollut mitenkään erityisen vaikea, vaan hyvin virtaava ja looginen, kiva! Alussa oli keinulta hypyn kautta meno putkeen (putki puomin alla). Yarra katseli omiaan hypyn jälkeen, enkä meinannut saada sitä kääntymään (lähetettyä) putkelle, vaan se pysyi hypyn linjalla ja otti siitä eteen tulevan hypyn mieluummin kuin kuunteli mun ohjauksia... Vihdoin sain sen kuulolle ja saatiin jotenkin rata raapaistua. Siinä oli parikin putkenpäänohitusta. Niissä ei ongelmia, nämä ovat suht hyvin Yarralla hallussa.

Tokalla radalla päästiin sitten jo lähemmäksi normaalisuoritustamme. Putkenohitukset ja syötöt oikeaan päähän sujuivat mainiosti eikä puomillakaan ollut ongelmia. Linjansuoristukset menivät nappiin ja sain koiran toimimaan hienosti. Tässä radalla ollut putkeenlähetys (putki A:n alla) onnistui mainiosti. Ekalla kierroksella jäin vain jatkotilanteessa liikaa jälkeen ja tuli seuraavan esteen ohitus. En välittänyt siitä, vaan jatkoimme matkaa. Se oli ihan oikea ratkaisu. Tokalla ratakierroksella sitten korjasin myöhästymiseni (lähetin koiran putkeen vähän kauempaa) ja saatiin puhdas rata ja hyvä mieli loppuun.

Kouluttajalla oli vielä kolmaskin pätkä, jota en sitten tuon takkuilun ja jälkimmäisen hyvän suorituksen vuoksi halunnut ottaa. Tein Yarran vuorolla Yellon kanssa helpotetun version pätkästä. Aluksi tehtiin kuitenkin pari toistoa keinulla, sitten itse pätkään. Aloitus muurilta ja hypyn kautta putkeen. Sieltä tuhatta ja sataa suorahkolle linjalle (hyppy - rengas - hyppy) ja toiseen putkeen. Täältä putkesta kepeille ja vielä hyppy. Eka kierros puhtaasti, mutta halusin vielä tehdä toisenkin. Siinä sitten tuli 1 rima ja pujottun päähän ohitus (vedätin). Korjattiin nämä.

EDIT: Seuraavana aamuna huomasin, että Yarran anaalit ovat tosi täynnä. Ihmekös tuo, jos ei oikein treeneissä kulkenut?!?

---------------------------------------------------------------

Agitreenien päätteeksi tehtiin Yellon kanssa tokokurssin "kotiläksyt". Maahanmenoja ensin, ne alkavat pikkuhiljaa taas nopeutua. Sitten tokohyppyesteen takana seisomista. Joo, vähän oli vielä levottomat jalat ohjaajan liikkuessa, mutta hyviäkin pätkiä. Sitten itse hyppy-osuutta, se oli bueno. Lopuksi paikallamakuuta, joka sujui äärettömän hyvin, kunnes ilmeisesti tein jonkin liikkeen, minkä Yello tulkitsi luoksetuloluvaksi (ehti nousta ylös puolittain seisomaan). Laitoin kaukokäskyllä uudestaan makaamaan ja kävin vielä tekemässä uuden lähdön koiran vierestä. Nyt ei enää väärinkäsityksiä. Lopuksi tein vielä muutaman istumaannousun(perusasentoon) makuulta.