....lopussa mahtavaa! Eli sijaistin taas Sipe-malikan ohjaajaa illan agiliidoissa. Aloitimme pujottelulla, johon en nyt sitten tällä kertaa saanut kunnon rytmiä aikaiseksi ja tuli aika tukku virheitä eli kepin ohituksia. Haettiin hetki oikeaa tukea koiralle ja löytyihän se viimein. Ja koira oli siis oikealla puolellani. Sitten radalle: pujottelun onnistuttua jatkettiin parille hypylle, joista jälkimmäiselle leikkaus ja kaarros u-käännökseen. Siitä jatko keinulle (Maija vaimensi laskua) ja 90 asteen kulmassa olleille hypyille. Siitä suoraan renkaalle, putkeen ja loppuun vielä pujottelu (koira vasemmalla puolella). Hieman oli takkuista, tuli hyppyjen ohitusta ja tais kerran ohittaa renkaankin. Leikkaus-kohta (jota jännitin) onnistui sen sijaan upeasti + pujottelu meni mainiosti kans.

Tokalla radalla oli aluksi myös takeltelua, tosin taisi olla vähemmän jo. Eli alkuun oli samanlainen käännös hypyltä, kuin viime treeneissäkin. Eli mentiin ensin 2 hyppyä, joista jälkimmäsen jälkeen käännyttiin takaisinpäin. Viimeksihän tuli ohjausvirheen ja rimanpudotuksen johdosta alituksia. Ei tänään, ei, vaan Sipe osasi sen taitavasti. Hypyiltä jatkettiin keinulle (johon tänään hyvät toistot), siitä u-käännöshypyt, joissa ensin en vienyt tarpeeksi maltilla loppuun. U-käännöksen jälkeen vielä yksi hyppy, josta pujotteluun (koira vasemmalla). Siinä ekalla toistolla vähän kompurointia, koira hukkui ohjaajalta ja hypystä ohi. Pujottelussa ei ongelmia, siitä putkeen ja leikkaus. Putkesta vielä rengas (josta ohi....) ja 2 hyppyä. Eli vähän sellaista epävarmaa haahuilua niin koiralta kuin ohjaajaltakin. Sitten päätin, että yritän kaikkeni, jotta epävarmuus katoaisi meistä molemmista. Ja niin vain luukutettiin puhdas kierros perään, ei virheen virhettä. Mainio rekku, kyllä se siitä näemmä kehittyy!

Loppuun otin vielä oikeanpuoleista pujottelua. Myös esteen (muuri) kautta. Ei vieläkään virheittä, mutta jo paljon paremmin. Siihen oli hyvä tällä kertaa lopettaa.