Mutalassa vapaaharkkaamassa. Mitäs sitä muutakaan vapaapäivänä? Nooh, en mä tiedä, oliko se rata nyt niin vaikea, mutta mulle se oli vaikeaa. Saada tuo pikakiituri pysymään siis oikealla kurssilla. Sekä pitelemään ne rimat ylhäällä. Vauhtia oli taas enemmän kuin laki sallii ja jälki välillä sen näköistäkin. Hallitreenauksen jäljiltä taitaa mennä tovi, ennen kuin tuohon vauhtiin ja sykkeeseen pääsee mukaan.

Eka pätkä sisälsi 10 estettä. Kepit vein koira mun oikealla puolella ja hyvin kesti vedätyksen ja linjasta poistumisen siellä etuviistossa. Ei jättänyt viimeisiä välejä tekemättä, hyvä! Vaikea kohta oli hypyt 5-6. Eli kiiirehdin kääntämään koiraa esteellä 5, jotta kaarros ja käännös nrolle 6 olisi mahdollisimman lyhyt. Siinähän saat haaveilla. Kyllä se sitten jokusen muistutuksen jälkeen toimi. Kulmaus puomille sujui sen sijaan hyvin. Piirros tosin hivenen valehtelee, ei se käännös puomille ihan noin tiukka ollut. Mutta melkein:).

Toinen rata oli pidempi, nyt 17 estettä. Hypyn 3/15 sijoittelu piirroksessa vähän epäonnistui, ei ole ihan hypyn 4/6/11 kanssa noin tiukasti limittäin. Pirskatti, nää on aina yhtä vaikeita piirtää jälkikäteen ulkomuistista. Puomikin taitaa olla vähän turhan kaukana hypystä 2/8/16, eli puomin alastulo pitäisi olla enemmän hypyn riman kohdalla tai oikeastaan "alemman" siivekkeen kohdalla. Mutta suurinpiirtein saa jotakin käsitystä. Vaikeita kohtia Yellolle riitti. Erityisesti sylkkäri/kulmaus hyppyjen 3-4 välissä. Kun en kulmannut tarpeeksi, Yello meni putkeen väärään päähän. Tarpeeksi pitkällä haltuunotolla ja kulmauksella linja muuttui suoraan kohden putken oikeaa päätä. Toinen erityisen vaikea kohta oli hyppy 16. En halunnut kääntää Yelloa putkeen päin, vaan koko ajan yritin toista kautta. Rima alas, käännös kököksi jne. Ehkä olisi vaan pitänyt antaa sen kääntää itsensä putken editse. Se olisi ollut tässä paljon kätevämpi tie viimeiselle hypylle. Kaipa niitä putken ohijuoksujakin pitäisi treenata eikä aina vain vältellä! Vika kierroksella päästiin vitosella maaliin. Eli rima 16 alas, kun hätiköin tietysti. Mutta muut kohdat onnistuivat treenauksen jälkeen hienosti!