Jälleen toiveet nollista karahtivat siihen vanhaan ongelmaan - rimat ei pysy ylhäällä. Siis jos rata menee muuten hyvin, onnistun sitten ahnehtimaan jossakin hypyllä ja rimatsut lentää alas. Ei ole helppoa tuon hepun kanssa! Kisasuorituksemme ovat onneksi kuitenkin paranemaan päin, hyllyprosentti alkaa laskea uhkaavasti! Jotakin positiivista!

Tänään kisoissa mentiin ensin hyppis, jossa tehtiin sellaista vähän kankeaa "nollaa" kolmanneksi viimeiselle esteelle asti. Siihen olin suunnitellut hienon kulmauksen, jotta rima pysyisi ylhäällä. Vaan ei sitten enää siinä vaiheessa hermo pitänyt ja liikahdin liian aikaisin kohden loppusuoraa. Ja se perhanan rima alas. Luokan nopein aika ja mitä iloa siitäkin oli, kun vitonen tuli.

Sitten agiradalle. Tämän päivän radat oli tosi kivoja, ei mitään sikamaisia konnankoukkuja vaan ihan perussettiä. Agiradalla en sitten jättänyt sitä virhekohtaa ihan sinne lopun varaan, vaan tekaisinpa siinä heti esteillä 4 ja 5 rimat alas, niin ei tarvinnut enää jännittää! Kontaktit ym tosi hienosti, mutta ei mitään nollailoa suotu meille tänään. Luokan toiseksi nopein aika - yhdestä pyörähdyksestä ja kontaktien seisottamisesta huolimatta. Mutta mitäpä iloa siitä vauhdista on, kun ei ne rimat pompi meille päin. Sen "tuurin" taisimme käyttää loppuun siellä Seinäjoella.

Foto Kati Kuuttila. Ja tämäkin rima pysyi ylhäällä (Seinäjoella 2.5). Huomenna kentälle ja otamme hyppytekniikkaharjoituksia. Jotakin on tehtävä, jotta mun hermo kestää viedä koko rata.

Ilmoittauduin seuraavaksi sitten NPKH:n kisoihin 2vk päästä lauantaina. En olisi halunnut sinne ilmoittautua, koska sieltä ei osattu sanoa, miten luokkajärjestys menee. Voi hyvää päivää, miten nykyaikaista (not)! Toivottavasti ne tulisivat jotenkin siten menemään, että ehtisi aamusta edes vähäksi aikaa töihin. Ja aika pitkä kisapäivä on tulossa, jos järjestys on 1-2-1-2-1-2. Please 1-1-1-2-2-2!!!! No, joka tapauksessa kesällä näyttäisi olevan sopivia kisoja aika harvakseltaan, joten nyt olisi yritettävä saada tulosta. Tai no, sama se kai loppujen lopuksi, tekeekö niitä rimavitosia (ja hyllyjä) kakkosissa vai kolmosissa.