Helteisen päivän kääntyessä pikkuhiljaa iltaa kohden, uskalsimme suunnistaa treenikenttää kohden. Ei mitään kovin suurellista treenattu, vähän pieniä juttuja sieltä ja täältä.

Ensin Yello teki hyppykuvion kautta megavaikeaa pujottelun suljettua kulmaa. Se joutui ihan tosissaan hakeutumaan väkisin sinne oikeaan väliin oikealle puolelle keppejä. Hienosti haki ekalla kertaa, tokalla kertaa käänsin virheellisesti rintamasuunnan pois, eikä onnistunut. Sitten vielä onnistunut suoritus viimeksi.

Yarran aiheina olivat viime keskiviikon treeneistä tutut poispäinkäännös ja viskileikkaus. Radalla oli 4:n hypyn lisäksi ne kepit. Ensin tehtiin hyppykuvio (+ lopussa kepit), mihin tuli poispäinkäännös. Edelleenkin mulla ajoitusongelmia, joten sain jyrättyä pari kertaa päälle.... Sitten kun ajoitus ja käsinäyttö lähti pelaamaan, saatiin pari ihan kelvollista suoritusta aikaiseksi! Viskileikkaus oli sitten jo vähän ongelmallisempi tapaus, juu, saatiin se menemään, mutta vain "menemään". Lopuksi Yarra teki vähän pujotteluunlähettelyjä, lopussa oli alustalla makupala. Sekä muutaman toiston A:lle.

Yello jatkoi tästä ensin hieman pujottelutreenillä, helppoja lähestymiskulmia (kisatkin kohta:)-. Sitten Yello vielä osallistui putkitreeneihin. Ensin ohitustreeni. Typerästi yritin ekaa suoritusta ilman suullista apua. Sinnehän se juoksi iloisesti, nimittäin väärään päähän putkea. Ja vieläpä 2 krt. Sitten sellainen käskytys, että ei enää uskaltanut. Ratapätkän toka putkenohitus hienosti.

Vikalla pätkällä oli vähän liikkumisongelmaa, nimittäin ohjaajan olisi pitänyt olla melkolailla liikkumatta. Hyppykuvion jälkeen haki putkelle (ei menty koko putkeen siinä kohtaa ollenkaan), sain kääntymään, mutta lähestyminen oikealle esteelle (hyppy) kökkö. Toinen ongelmakohta oli 1 rima. Ei saanut kääntyä liian aikaisin (käännös 90 astetta).