Lähdimme kuin lähdimmekin aamulla Yellon kanssa Valkeakoskelle kisaamaan. Ajatuksena oli kokeilla hyppis ja jos jalka on ok, sitten startataan myös agi. Pystyimme starttaamaan molemmat!

Ensin oli siis se hyppis, joka olikin ihan kohtalaisen haastava. Heti alussa oli 2:n hypyn jälkeen putki, johon EI menty. Erinäisistä jatkoon liittyvistä syistä johtuen vastaanotin Yellon kahden hypyn takaa, jolloin pystyn varmistamaan riman, mutta putki voi vähän houkutella. Näin kävikin ja Yello luki jo putkea, mutta sain sen huudettua pois. Siitä jatkettiin aivan jouhevasti pujottelun kautta putkien lähetyksiin ja sitten se seuraava hankala oli se loppukuvio. Siinä oli aika monta käännöstä ja vetoa, työntöä hypyille. Unohdin yhden hypyn kohdalla vastaanottovalssata ja jouduin siinä sitten soveltamaan. Mm. tein muurille leikkauksen... No, siinä samaisessa kohtaa sitten tajusin, että ei vielä yhtään virhettä, jos vaikka yrittäis pitää ne RIMAT ylhäällä. Ja näin loppu mentiin varmistellen. Viimeisestä putkesta tullessa piti hypyn jälkeen viedä sylkkärillä käännös loppusuoralle. Mutta en sitten uskaltanut ottaa riskiä. Annoin koiran hypätä maahan asti ja sitten vasta kerroin suunnan. Eli siihen ylimääräinen pyörähdys. Mutta nyt oltiin nollalla maalissa! Toiseksi nopein aika, mutta nopein nolla ja siten myös voitto. Jee.

1249501655_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agirata oli hivenen helpomman oloinen, tosi juoheva ja kiva (kiva hyppiskin oli, mutta vaativampi). Tähän sain tehtyä mielestäni suhteellisen tasapainoisen suorituksen. Heikoin kohta oli keinu, jossa koira todennäköisesti luuli estettä puomiksi ja lentokeinu oli lähellä. Pysäytys ylösmenolle oli onnistunut, mutta sitten koira ryysi eteenpäin. Viime tipassa sain karjaistua "alas" ja kympin kontakti:). Heti kohta oli A, ja siihen toinen kympin kontakti. Ihan mieletön. A:lta lähdettäessä oli 1 hyppy, jonka jälkeen koiraa piti kääntää tiukasti oikealle putkeen. Tämä rima tippui tosi monelta koiralta, meilläkin kolahti. Mutta kolahduksia ei lasketa, onneksi. Sitten vähän putki-hyppy-putki-juoksua ja puomille. Ylösmeno ok, vähän turhan aikaisin koira himmasi, alastulossa olin itse vähän liian aikaisessa. Mutta koira on hallinnassa. Tästä homma jatkuu kohti uusia seikkailuja. Eli tuloksena tästäkin nolla sijoituksen ollessa 3. Palkintojenjaossa tuomari kehui menoamme varman näköiseksi. Muutama muu kilpailija tuli kommentoimaan, että olinpa mä rauhallinen radalla ja koira se vaan teki hommia. Niin se taisi tänään mennä. Yello oli hieno poika.

1249501706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisään tähän ratapiirrokset, jos ne ilmestyvät nettiin, tuomarina oli A.Savioja.

Muoks. ratapiirrokset lisätty.

Kuva palkintojenjaosta. Foto Juha Paulavuo. Anteeksi, oli pakko muokata ja poistaa se kauhean näköinen täti komean koiran vierestä:)-.

1249500214_img-d41d8cd98f00b204e9800998e