Tässä todiste, Mutalassa on mukavat treeniolosuhteet:

Olimme treenaamassa kentällä aamulla ennen töihin menoa. Mikäs sen mukavampi tapa on aloittaa päivä? Tänään en jaksanut kantaa kovin paljon tai kovin painavia esteitä, sen verran rankkoja "urheilemisia" on viikolla ollut. Eli tehtiin kevyttä harkkaa hypyillä, putkella ja pujottelulla. Näillä eväillä saatiin kyllä tosi hyvät treenit aikaiseksi. Toivottavasti viikonloppuna saisi sitten kantoapua ja pääsisi treenaamaan myös KONTAKTIT. Tosin, ketään ei ole toistaiseksi ilmoittautunut kaveriksi. Aina yhtä laiskoja kaikki tyynni!.

Mutta tänään tehtiin tällaista, 4 pientä pätkää:

 

Treeni 1 sisälsi avokulman kepeille (havainnollistettu kuvassa lähtö koiran silmin). Yello pujotteli itsenäisesti, olin jo hypyllä 4 ohjaamassa vasemmalla kädellä hypylle ja lähetys putkeen. Sitten karkuun seuraaville hypyille ja sylkkärillä hyppy nro 8. Tässä pätkässä ei erityisiä vaikeuksia.

Treeni 2 olikin sitten mielenkiintoinen syherö, jonka parissa vierähti tovi. Pari kertaa mentiin joitakin hyppyjä väärään suuntaan, mutta lopputulos oli kyllä kaunis ja hallittu pätkä. Kyllä se Yellokin kuuntelee!

Treeni 3 oli helppo pätkä. Ainoastaan hypyillä 7 ja 8 putki tuppasi houkuttelemaan koiraa. Se ilmeni liiallisina kaarroksina. onneksi ei putkeen kuitenkaan karattu:)-.

Treeni 4 meni vähän ohjaajan hosumiseksi. Jo 2. hypyllä eli takaakierrossa ohjaus jäi vajaaksi. 3-hypyllä en ollut tarkkana ja Yello luki jo putkea, kunnes sain hallintaan. 5 jne hienosti!

Kyllä se siitä taas.