Aikapula vaivaa ja veitsi on kurkulla. Sunnuntaina on koe, eikä olla mitenkäänpäin valmiita sinne. Kysymysmerkkejä vilisee..... Mutta vähän ehdittiin treenata niin eilen kuin tänäänkin.

Eilen tiistaina Haavistolla, ehdin ryhmätreeneihin sen verran, että päästiin paikallamakuuseen, joka ok. Muista liiikkeistä otettiin sitten lähinnä luoksetuloa ja noutoa. Yksi tosi hyvä pysähdys, en ottanut niitä muistaakseni enempää. Noudossa selvästi vaikeuksia loppuosassa, kun yritän vaatia tiiviimpää perusasentoa. Kaukotkin otettiin pikaisesti, niissä ei erikoista.

Tänään kokouksessa, joka venyi ja venyi, lopulta lähdin kesken, jotta ehtisin vähän treenata valoisaan aikaan. Ensin noutoa, jossa en ottanut nyt ihan loppuun asti. Välillä näyttäis olevan vähän vaikeaa ottaa sitä kapulaa, ihme pelaamista. Luoksetulon pysäytykset, noo on ne yleisesti ottaen paranemaan päin, mutta vaan pari loistavaa tänään. Palkkaan loistavat pallolla, muut kehulla + namilla. Toivottavasti ero alkaisi hahmottua myös koiralle. Jäävät  pkele liikkeestä seisominen on kateissa. Mutta maahanmeno sen sijaa kukoistaa, sinne mennään vaikka käskettäis seisomaan. Vierelletuloja tehtiin runsaasti, ehkä ne siitä joku kaunis päivä vielä sujuvat ihan ilman apuja....