Tämän sunnuntain vapaaharkoissa tehtiin muutamaa pientä ohjausjuttua sekä tietysti kaikki kontaktit käytiin läpi.

Ensin tehtiin 3:lla hypyllä tiukkoja kurveja. Ekalle käskin hypätä lyhyesti, toiselle leikkaus ja suunnanvaihdos. Saatiin sujumaan aika hienosti, ja parin toiston jälkeen päästin menemään myös A:lle. Toisessa pisteessä tehtiin putkesta keinulle-lähestymisiä. Välillä jatkettiin keinulta tiukasti putkeen ja sieltä jyrkkään suljettuun kulmaan kepeille. Lopuksi ennen taukoa muutama puomi.

Toisella kierroksella aloitettiin poispäinkäännöllä, mihin liitin mielestäni vaikean pujotteluunlähetyksen. Takaakierto-hypyltä lähetin koiran hypyn vasemmalta puolelta kohden pujottelua, itse lähdin hypyn oikealta puolelta. Tämä oli pakko testata, että oliko eka onnistuminen vahinko vai ei, kun oli pieni hämyhyppykin siinä vasemmalla. Mutta ei ollut vahinko ei, hienosti Yello eteni itsenäisesti. Sitten tehtiin vielä sylkkärillä vaikea takaakierto (upeasti) ja jaakotusta kääntöhypylle (ei niin upeasti...). Ja pienesti tähän liitettiin vielä taannoinen pujottelu-kulma (putkitärppi takana), mikä oli tiistai-treeneissä. Ei ihan sama, helpompana, kun en jaksanut siirtää putkea. Mutta tässä ei ongelmia tällä kertaa.

Pieniä juttuja tehtiin muutamia, ja musta tuntuu, että se oli enemmän kuin tarpeeksi myös Yellolle. Viime päivinä on ollut rankkoja lenkkejä, kun välillä mennään umpihankeen. Ja Yello menee joskus umpihankeen, vaikka olis polkukin..... Joten tasapuolisen poikki olimme molemmat. Huomisen saa levätä (töissä) ja seuraavat harkat sitten tiistaina.