Molemmat kelpiet kiisivät tänään agilityä. Tehtiin 2 pientä tekniikkapätkää, joissa oli paljon äkkijyrkkiä käännöksiä. Tässä sekava piirros tekniikkapätkistä....:

 Ensin noudateltiin noita vaaleanpunaisia numeroita 1-8. Jaakotus hypylle 4 ja myös renkaalle. Molemmat koirat menivät ihan ok, putken jälkeiselle hypylle itse mokasin Yellon kanssa ekan kiihdytyksen. Vähän kaarrotusta molemmille hypyltä 4, hidastuskäskyn ajoitukseen treeniä ja Yellolle vahvistusta vielä aiheesta. Suoran putken jälkeen ei mitään huimia kaarteita kummallekaan, mutta voisi taas treeanailla sitä putken jälkeistä tiukan käännöksen ennakkovaroitusta  ENNEN putkea. Renkaalla ei mitään ongelmia kummallakaan, käännökset ihan maksiminiukkoja, kun ei edes tarvitse rimaa varoa.

Sitten tehtiin vielä vihreät numerot 1-8. Tässä ohjasin molemmat jälleen samalla tavalla. Suoralta putkelta lähetys (pienen saaton ehdin tehdä siinä pituuden tietämillä...) okserille, tiukka käännös kohden pituutta ja tiukka käännös kohden muuria. Olin siis pituuden vasemmalla puolella, en missään vaiheessa käynyt pituuden ja okserin välissä. Yellon kanssa hätiköin ekan okserin, romahti siihen rimojen päälle... Mutta kun saatiin ajoitus kuntoon, Yellohan lensi ja liiti hienosti ilmojen halki yli okserin! Pituus upeasti, vähän annoin hyppyaikaa Yellolle enemmän kuin Yarralle.

Yarra puolestaan epäonnistui (tai minä kaiketi) ekassa puomilta putkeen-lähetyksessä (luki hypyn putken vierestä). Mutta sitten pituuden päällä jo pystyi ennakoimaan muurille vientiä, upeasti meni! Yello teki lopuksi vielä vähän pujotteluun layerointia ja sylkkärillä okserille. Molemmat olivat tänään superhienoja agikoissuja!