Kävimme jälleen vapaaharkkaamassa yövuorossa. Treenien aiheena erityisesti monipuoliset pujottelut ja putken ohitukset. Yello aloitti urakan, kuinkas muuten. Teimme ensin 2:n hypyn kautta (helpon) putken ohituksen, vasta kaukaisemmasta päästä sinne putkeen. Putkesta koira ulos ja kepeille, johon jäin odottelemaan, koska tein sitten leikkauksen. Kohta ei ollut "luonnollinen" leikkauskohta, vaan ns. tekemällä tehty. Eli jouduin odottelemaan ja koirakin ihmetteli, että mitä seisoskelin. Eli ei ensin edes lähtenyt pujottelemaan. Sitten jo ymmärsi, että sinne vaan! Tätä muutama toisto.

Myös Yarra treenasi omalla vuorollaan  keppejä. Vein keppien loppuun pitkästä aikaa makupala-alustan lihapullineen. Eli tarkoitus oli nyt jättäytyä taakse koiran pujotellessa loppuun asti itsenäisesti. Kivasti makupala toikin potkua koiraan. Myös Yarra teki putkensuun ohituksia (se katsoi aina niin kivasti muhun päin varmistuksen, että oonhan menossa oikein...?!?). Keinulle tehtiin useita toistoja. Lopuksi vielä pujottelua, leikkausta takana ja avokulman hakua. Ei mitään ylivaikeaa tänään, enemmänkin sellaista leppoisaa menoa.

Yellon urakka jatkui toisellakin suoritusvuorolla. Aloitimme keinulla, jota Yello teki tänään ilman avustusta, ekan kerran! Hieman se on varovainen (ja minäkin tietysti), mutta ihan kivasti toistot menivät. Ensin Yello oli kytkettynä, mutta sitten meni myös irti. Siitä se taas pikkuhiljaa homma etenee..... Sitten taas pujottelun ja putkenohitusten pariin. Aloitimme samoista 2:sta hypystä ja putkenpään ohituksesta. Putken olin siirtänyt huomattavasti enemmän tyrkylleen, eli väärä pää oli suht koht suoraan hypyltä. Ekalla yrittämällä Yello menikin "miinaan" ja sinne hävisi. Tokallakin kerralla meinasi, mutta sain käännettyä (otin uuden aloituksen). Loput ohitukset moitteettomasti. Putkesta ei menty nyt pujotteluun, vaan hypyn ja muurin (hieman vaikeassa kulmassa) kautta pujotteluun toisesta päästä (avokulmaan). Hyvin Yello teki töitä ja avokulmakin löytyi hienosti. Pujottelusta vielä jatkettiin uudestaan putkenohitus (ei takeltelua tässä) ja pari hyppyä maaliin.

Tähän vielä pieni paussi ja lopuksi Yello teki muutaman toiston pujottelun avokulmaa(häivytettiin ohjaajan apua sisäänsyöttössä) ja myös sikavaikeaa suljettua kulmaa. Ei virheen virhettä (ainakaan en muista sellaista:).