Tiistai ja edelleen hallitreenausta. Ei sitten YHTÄÄN huvita, tahtois jo ulos. Kisat tulossa ja hallissa ei pysty ottamaan niitä meidän ongelma-alueita (vauhdista) eli kontakteja. Tai ei niitä ilmeisesti pysty ottamaan ollenkaan, kun juuri koskaan kontakteja ei ole radalla. Joo, siis mitään muitahan ongelmia meillä ei ole.... paitsi ehkä loistava koira & surkee ohjaaja. Hjuva on yhdistelmä.

Motivaatiota hakiessahan ne nämäkin treenit taas meni. En tiedä sitten löytyikö. Saattoivat olla viimeiset hallitreenit, ensi viikolla saattaa pukata iltatöitä, wappuviikko näets. Katsotaan. Säätiedoista katselin, että varmaankin onnistuu tällä viikolla Mutalassakin treenaus. Viime viikolla ei onnistunut, kun mun aikataulut oli niin kiireiset. Mutta kohta taas mennään pinkomaan lujaa!!!

Ekalla radalla oli kyllä puomi, mutta pari kertaa sitä sitten pääsi kokeilemaan. Tässä pätkässä oli hankala suora putki-> mutkaputki -yhdistelmä. Hankala siten, että kriittisessä kohdassa (sen lisäksi, että ohjaaja ei ehtinyt mihinkään) paistoi aurinko suoraan hallin yläikkunoista silmiin ja esti näkemästä yhtään mitään. Eli ei ehtinyt mihinkään eikä nähnyt mitään. Tällä yhdistelmällä mentiin takuuvarmasti väärään päähän putkea, jotta kosahti. Mutta lopulta ohjaajakin ehti (kun jätti koiran tekemään puomin alastulon itsenäisesti, eikä käynyt palkkaamassa) valssailla siellä koiran edessä. Ja johan pelitti.

Tokalla pätkällä oli vähän hankalia hyppykulmia, joissa en malttanut ohjaukseni kanssa vaan sain hätiköityä tukun rimoja alas. Aurinko yritti sabotoida tässäkin pätkässä, mutta kohta ei ollut yhtä kriittinen kuin edellisessä. Mutta inhottava on mennä, kun ei näe yhtään mitään hetkeen. Ja kohta sitten ollaankin ulkona, ulkona, ulkona. Ihan sama vaikka satais, ei tunnu missään (jos ei vaan koko kesää sada)!!