Yello starttasi tänään viimeisen kerran 1-luokassa ja ekan kerran 2-luokassa. Kisapaikkakuntana oli Nokia.

Eka rata oli taattua tuttua 1-luokkaa, selkeä virtaava ratapohja, jossa ei ollut liikaa vaikeusasteita. Muutama viisto-linjaus ja yksi putkitärppi oli matkan varrella. Alkusuora oli aavistuksen inhottava hyppy-rengas-puomi. Puomin alastulo-kontakti meni vähän hitaaksi, kun en vienyt treenimäisen reippaasti. Mutta täysin kuitenkin hallinnassa. Tästä jatkettiin hieno putki-hyppy-hyppy-putki-pujottelu-yhdistelmä hallistusti ja hyvin irroten ja rauhallisella ohjauksella. Pujottelun jälkeen tuli u-käännös-hypyt, joiden takana siinti se putki, johon ei menty. Tässä varmistin riman pysymisen ylhäällä antamalla koiran edetä hypyn jälkeen, enkä kääntänyt ahneesti riman päällä. Pieni kaarros kohden putkea tuli, mutta ei mitään vaaranpaikkaa. U-käännöksestä tultiin keinulle, joka oli vähän huolimaton, ja virhe (lentokeinu) oli lähellä. Unohdin antaa varmistuskäskyn, mutta onneksi sääntöjen puitteissa mentiin. Sitten vielä putkesta parit hypyt, A (alastulo jälleen hidas, mutta varma) ja hyppy-putki-hyppy. 1-luokka pakettiin, serti ja nollalla sijoitus 2.

Ei se ihan pöllömmin 2-luokkakaan alkanut. Vähän hämäsi, kun aluksi sanottiin, että starttaamme tokana, sitten muka kolmantena, mutta lopulta meidät sitten kuulutettiin radalle tokalla suoritusvuorolla. No, ei se meidän hyllymme siitä johtunut, mutta ensin olin aika hämääntynyt. Putki (nro 6) väärästä suuaukosta (en vain yksinkertaisesti tainnut ehtiä työntämään ohi väärän pään). Muuten hienosti, keinu ja A treeninomaisesti, puomilla pieni härö, jonka sain varmistuskäskyllä hallintaan. Ylösmenot erityisen hienot tänään, ne natsasivat kaikki.

Huomenna jatketaan Nokialla 2 starttia ja jatkoa mietitään sitten niiden starttien jälkeen. Harkinnassa on, että menemmekö tuon ennakkosuunnitelmani mukaan, vai muutetaanko sitä.