Perinteiseen tapaan avautui meidän agiityn kesäkausi ulkotreenauksen osalta aiemmin kuin muilta - arkajaloilta. Keväisin Mutalan kenttä on paljon parempi treenialusta kuin kesällä. Se kun kuivuessaan muuttuu turkasen kovaksi.  Muutama ihminen kun kävisi levittämässä reunojen lumikasat, niin nehän sulaisivat tuossa tuokiossa. Aloittelin jo hommaa, perinteiseen tapaan sekin, mutta yksin ei paljon kerralla jaksa. Mutta eiköhän huomenissa (on luvattu +15) sula hajoittamani jäätikkökohdat.

Esteitä raahasin kentälle kokonaiset 4, kaikki hyppyjä. Enää en taida pystyä painavia raahaamaan yksin, se jaksaminen taitaa nyt olla loppu. Mutta pienen muistutustreenin paikka oli nyt, kun viikon päästä olis kisat. Ikävän tempun tekivät, kun esteet siirrettiin hallista pois just, kun mekin oltais vihdoin päästy treenaamaan. No, näillä mennään ja ruikutus sikseen.

Treenattiin agia ja tokoa vuorotellen.

Ruutu. Nyt taitaa olla niin, että en kerta kaikkiaan NÄE, milloin Yello jää ruudun etureunaan. Näkövikaahan mulle jo vuosia sitten tyrkytettiin diagnoosiksi näöntarkastuksessa. Ongelmia etäisyyksien & muotojen hahmottamisessa. Mene ja tiedä, ainakin ruudunhahmotus on vaikeaa. Yello juoksi tänäänkin palloavulla ja ilman joka kerta ruutuun, mutta paikka vaihteli. Ehkäpä tehdään muutama seuraava treeni sinne takaosaan juoksuna, jotta unohtaa sen etuosan. Näin se on varmaan parasta. Yksi ruutuunmeno muuten tosi hieno (ei palloapua) ja stoppasi hienosti käskystä!

Agia. Vippauskäännöstä ja sylkkäreitä. Hienosti meni tämä eka pätkä. Muutama toisto tehtiin. Hyvin Yello kuunteli hidastuskäskyt ja jätti tärppihypyt menemättä.

Kaukot. Pöh. Taas seisomisnousukäskyä istumaan. Muuten ei valittamista. Tosin autoin vaikeat vaihdot läheltä. Takapalkka-nami ei toiminut ainakaan ekalla kerralla. Ehkä unohdan takapalkan ainakin toviksi. Mutta maahan tippui nyt alussa joka kerta hyvin.

Metallinouto. Taas hetsaten. Superhieno kapulannosto ja loppuosa nyt loppuun asti. Aivan mahtavasti, hyvällä vauhdilla ja suora loppuasento. Alkua lukuunottamatta siis kokeenomainen. Hyvä juttu.

Agia osa 2. Olis pitänyt jättää välistä. Nyt tehtiin takaakiertoja & lähetyksiä. Jälkimmäiset onnistuivat, mutta takaakierroissa ongelmia. Rimoja alas tai väärinpäin hypähdyksiä. Tuntuma huono, mutta edellisestä kerrasta on niin kauan, että ei ihme.

Seuraamista. Lähinnä askelia. Peruutusta tehtiin niin lähellä hyppysiivekettä, että kun Y. lähti poikittamaan, törmäsi siivekkeeseen. Ja oppi kerrasta, muut yritykset mentiin suorassa!

Lopuksi tunnari. Ja sehän hajosi!! Arpoi, ei tehnyt töitä ja toi väärän 3 krt. Lopuksi oikean, mutta epäilen,että vain sattumalta. Korjaussarjan tekeminen aloitettiin kotipihassa, kun sinne asti päästiin. Piilotin oman 2 krt tuohon etupihalle. Toivottavasti päästään nopsasti tästä ongelmasta ohi...