Yello aloitti  hallisettinsä merkinkierrolla. Eikä se tarvinnut enää käsi- eikä vartaloapua! Pelkkä käsky vaan. Tosin se jostakin syystä hivenen "seisahtuu" heti merkin kierron jälkeen tai siis juoksurytmiin tulee pieni viive. Ja tarvii vahvistuksen, että lähtee taas täyteen vauhtiin. Sitäkin(kö) tässä sitten häivytellään?? Aina jotakin. Mutta kiva, kun ei enää tarvinnut apuja siihen lähetykseen (ainakaan tänään). Siitä sitten jatkettiin naksuttelemaan maahanmenoja, joista suurin osa varsin nopeita ja varmoja. Sitten kun liitin maahanmenoon seuraamisen, ei ne enää olleetkaan nopeita eikä varmoja. Yksi taisi just täyttää kriteerit, siihen lopetin. Eli erottelutreeniä + nopeustreeniä aina vaan.

Sitten ryhmäpaikallaolot. Ensin istuminen, Yello keskellä. Aluksi jäin aika lähelle, kun Yello reagoi takaviistossa olevaan narttuun. Mutta kun Y rauhoittui, siirryin kauemmas. Istui hyvin. Sitten paikallamakuu. Olin piilossa, mutta kurkin koko ajan, kun pelkäsin sen reagoivan siihen narttuun. Mitä vielä, ihan hyvin ja rauhallisesti Yello oli. Ja lopun käskytyksessä EI reagoinut liikkuriin. En nostanut istumaan vaan vapautin makuusta.

Seuraamista tehtiin liikkuroituna. Ensin toteutettiin käskyt ja sitten tehtiin mitä haluttiin, mutta vieressä liikkuri käskytti omiaan. Tämä meni hyvin, tosin tuo vasemmalle kääntyminen tuntui nyt normaalia kankeammalta. Ehkä vaan treenin puutetta, kun tuo kylmä ilma ei oikein houkuttele treenaamaan....

Kauko-ohjausta aikamoisessa häiriössä avo-tyyliin. Ekalla käskyllä ei noussut istumaan, mutta muut tosi hienosti. Lopuksi otin vain yhden maasta istumaannousun, josta kovat kehut. Hyppyäkin tehtiin alokas-tyyliin. Nyt Yello alkaa kestää jo tosi hyvin mun lähestymisen siinä seisomisessa. Hyvä!