Hartaasti odottamani Timon treenit olivat tänään. Yello oli oikein pätevänä:)-. Mutta ohjaaja oli (välillä) vähän vähemmän pätevänä:(. Ratoja tehtiin 3 kpl, mikään ei ollut kamalan pitkä, eivätkä hirmuisen hankaliakaan olleet.

Aloitusradalla oli oikeastaan vain 1 hankala kohta, eikä sekään tosiasiassa mikään hankala..... Siinä oli tanskalaisittain aseteltu 3 hyppyä, jotka mentiin ihan "normaalisti" S-mutkana. Ongelman tuohon kuvioon teki ohjaaja, joka ei liikkunut riittävästi. No, aina saa ainakin yrittää laiskottelua.... Kyllä Yello kuvion laiskemmankin ohjaajan kanssa taituroi, mutta vähän tuli sellaista kyselyn makua. Putken jälkeen tuli taas ongelmaa.. ja kukas se taas oli ongelmien takana?!? Putken jälkeen hyppy (vippauksella), jonka jälkeen 180 asteen käännös A:lle. Kiire on ja kova, joten täytyy hosua ja saada siten rima alas. Voi ei tätä hosumista, koska se lakkaa??? A:n jälkeen oli vielä pari hyppyä muka linjassa, mutta aavistuksen pois linjasta, tai ainakin siivekettä joutui hivenen kiertämään A:lta lähtiessä. Siinä vielä vähän kysymistä. Toistokierros aivan sairaan siisti.

Toisella radalla oli alku, joka oli meille (lue=mulle) vaikea. Siinä oli ennen putkea hyppy sellaisessa linjassa ja kulmassa, että en tosiaankaan osaa niitä ohjata. Saan AINA riman alas. Onnetonta! Yarra tekis tuon ihan noin vain, mutta Yellon kanssa pitää ne rimat malttaa ja malttaa. Sain sen riman varmaan 3 krt alas, kunnes löytyi maltti ja se olikin aika valttia tuossa. Jatkorata puhtaasti suoraan eka laakista. Siinä oli mm. hieno kepeille vienti ja hypyn takaakierto sekä hypyltä 180 asteen käännös. Myös tuon viimeksi mainitun sain onnistumaan älyhyvin. Uusittiin ja hiottiin vain tuota alkua. Piirränkin sen muistiin ja treenaan vielä vapareissakin. Kyllä se siitä (kai).

Vika pätkä oli ihan helppo rallatus. Tai piti olla sellainen. Onnistuin tekemään ongelman pätkän viimeiselle esteelle-vientiin. Tultiin (aika lujaa) putkesta hypyn kautta 90 asteen käännös puomille. Olin siinä käännöksessä sekä jäljessä, että löysä. Meni pitkäksi/lyhyeksi/lehmänkaareksi. Lopulta osui, ainakin jotenkuten:)-. Tosi kivat ja innostavat treenit.