Haavistolla treenailemassa.

- luoksetulon seisahtuminen (takapalkka). Takapalkka ei vielä auennut Yellolle. Sen sijaan alkoi kyllä ennakoimaan käskyä. Ei auta muu kuin tehdä niitä suoria luoksetuloja enemmän.

- ruutu. Paikanhaun kautta ja lähetyksiä. Kerran Yello jäi patsastelemaan nauhan päälle etureunaan, muut toistot hyviä. Ihan kristallinkirkas se oikea paikka ei vielä kuitenkaan ole. Eikä se seisahdus käskystä! Yello seisahtuu paremmin silloin, kun se hakee itse paikan eikä silloin kun sen käsketään seisahtua. Harmi, kun tuota oma-aloitteisuutta ei arvosteta kokeessa.

- kaukot setti 1. Perusjumppaa häiriössä. Tarkkuus kärsii kyllä häiriön vuoksi, mutta monesti korjaa asennon oikeaksi, jos ensin yrittää "arvata" ja on mennyt väärin. On sillä hoksottimet kunnossa!

- ryhmäpaikallaolot. Piippausta istumisen lähdössä. Vieressä narttu. Hemmetin urokset. Muuten ei huomautettavaa. Makuukäskytys evl-tyyliin, ei ongelmia siinäkään.

- seuraamista. Jep, ok.

- liikkeestä istuminen, kyllä nyt sujuu! Vähän autoin alkutoistoilla vauhtia namilla.

- kaukot setti 2. Kts. yllä, sama jatkui.

-  noudon osaset. Vauhtia on, nyt vaan tuo sivulletulokin taas ohjelmaan mukaan suurempina annoksina. Ei liikkeenomaisesti vaan omana palasenaan.