Tiistai ja agilitytreenit yhteen sopii. Tehtiin taas 2 eri pätkää. Pujottelussa on nyt imua, kyllä vain. Sinne mennään. Tosin mainittakoon, että siinä missä sunnuntaina Yello karkasi omituisesti väkisin pujottelemaan, tänään sijansa oli myös ohjausvirheillä.

Tässä jonkunlainen, jälleen epämääräinen piirros illan treeneistä ( tuolla vasemmalla 2:n vieressä ei lue 14, vaan PILKKU ja 4):

 

Ensin tehtiin ympyröimättömät numerot 1-12. Tämän pätkän kompastuskiveksi - eikä mitenkään yllättäin - muodostui ohjaajan ehtiminen takaakierrolle nro 5. Nähtiin kaikenlaisia versioita, väärä hyppy, hyppy väärinpäin, rima alas ja lopulta myös - väärään päähän putkea. Puuh. Tarttis varmaan yhä edelleenkin muistaa treenailla noita takaakiertoja, että sais ne vähän varmemmiksi. Omaa nopeutta olis kanssa kiva kasvattaa, mutta on oltava realistinen - helpompi on opettaa koiraa. Tuon takkuamisen jälkeen esteet nro 7-12 suvereenisen hienosti. Hyvä, että edes ne.

Tokalla kierroksella tehtiin ympyröidyt nrot 1-12. Tällä pätkällä kompastuskivi oli tällä kertaa hieman - vain hieman - yllättäin pujotteluun juoksu putken 3 sijasta. Varmaan huonoa ohjausta jälleen kerran, mutta on se aika pujotteluhullu yksilö! Sitten vielä 9-10 hypyt aiheuttivat ongelmaa, yritin ottaa etumatkaa putkelle (ettei menisi väärästä päästä), mutta Yello tulikin pari kertaa 10-hypystä ohi. Eli tarkasti on vietävä! Pitäisi myös ottaa treeniohjelmaan vahvistusta esteen ohitus / mene esteelle - harjoituksiin.