Tiistai-ilta ja viikkotreenien aika. Ihme fiilis, ei ollut oikein kaikki tsemppi ja tekemisen riemu mukana tänään. No, nää on näitä kertoja, kun ei oikein suju, toivottavasti se tarkoittaa sitä, että seuraavalla kerralla sujuu sitten sata kertaa paremmin?!?

Rata oli taas kiva ja mentäväkin, mutta eipä se sitten mennytkään.... Tai alkuosa meni suorastaan ylihienosti, mutta se loppu, voi ei, kuinka yhteen pätkään onnistuu niin paljon sekoilemaan?! Tuli sekin todistettua, että mahdollista on! Eli ensin muurin, putken (lievä kuollut kulma), pituuden, keinun (vähän vaikea kääntö keinulle), hypyn, puomin, pujottelun (vaikeahko lähtö kontaktilta suljettuun kulmaan oikealle, sikahyvin), hypyn ja putken jälkeen se sössiminen alkoi. Eli putkesta piti olla ihan simppeli vienti hypylle, ja väljä vienti 90 astetta toiselle hypylle, pitkä u-käännös hypylle, putkeen ja sieltä taas saman hypyn kautta u-käännös (toinen suunta kuin ekan putkikerran jälkeen), hyppy, putki (se alussa ollut putki) ja muuri. Milloin sain aikaan kaarrosta, milloin väärälle esteelle kirmausta (väärään putkeen, hypylle), voi turkanen sentään. Jotakin tolkkua vihdoin saatiin näkyviin, kun otin tiukan käskytyksen käyttöön käännöksissä. Yarra reagoi tänään erityisen herkästi ohjaukseen, vai onko se reagointi entisenlaista ja tänään vaan ohjaus tavanomaista surkeampaa, mene ja tiedä? Yarra pääsi kerran puremaan mua kipeästi kyynärpäähän, kun se turhautui surkeasta ohjauksesta ja jatkuvasta radan keskeytyksestä. Tai puremaan, no, hyppäsi suu auki kohden kyynärpäätä. Mitäs pidän kättä väärässä paikkaa, oma vika. Alta pois, hölmö.

Toka rata onneksi meni paremmin, vaikka en siinäkään mitenkään loisteliaasti suoriutunut. Alkuun muurin ja hypyn kautta helppo syöttö pujotteluun, sieltä puomille ja kääntö takaisinpäin putkeen, joka oli mutkalla ihan puomin vieressä. Putkesta käytiin hypyn (käännös samantien takaisinpäin), pituuden, keinun ja hypyn kautta takaisin puomille (toisesta suunnasta) ja mentiin taas sinne putkeen. Siitä lähti loppuhyppelyt, joissa oli taas vääntöä ja tekemistä, kun oli tämä meidän "huonompi" treenipäivä. Hiottiin sitä  loppua, kun ensin olin aiheuttanut 2 (siis KAKSI) rimanpudotusta. Öööö, koskahan sitä on viimeksi tapahtunut? Ei jaksa muistaa, ei. Viimein saatiin käännökset, kaarrokset, sylkkärit yms. hallintaan ja sieltähän se tuli; kelpo suoritus. Jippijaujou. Kyllä me sittenkin osataan.