Pyörähdettiin kelpieiden kanssa kentällä agiliitelemässä. Kontakteista radan puolella oli A ja puomi. Muita esteitäkin oli, hyppyjä ja pujottelu (pujottelun sijoitin aika pahasti kohden puomia ja myös lähelle). Ensin höntsäiltiin Yellon kanssa vähän pujottelun avokulmaa ja tanskalaisia hyppyjä välistävetoina. Sitten kirmattiin puomille ja A:llekin. Kontaktit olivat muistissa mainiosti. Avokulma sujui ja kepeille pystyi jättämään koiran itsenäisesti, kuten ennenkin. Puomille mentäessä oli edellinen hyppy kinkkisesti, siinä joko oli kierrätettävä koiran ohjaajan puolelta 180 astetta ja kulmattava ennen puomia, jotta lähestymiskulma olisi turvallinen. Yello ei oikein totellut mun kulmauksia, joten otettiin sitten poispäinkääntönä hypyllä ja linja oli täydellinen puomille. Yello kääntyikin ihan hyvin tokalla kertaa, ekalla oli vähän kankea vielä.

Yarra teki suurinpiirtein samoja systeemejä. Kepit oli vähän epävarmemmat Yarralle, vaikeasta avokulmasta meni kakkosväliin ja sivusuuntaetäisyyttä ottaessa jätti kerran vikan välin tekemättä. Poispäinkääntö sen sijaan oli niin mahtava, että tuli oikein haikea fiilis. On se Yarra vaan niin mahtava agilitykoira. Välistävedotkin toimivat tosi hienosti. Kontaktit eivät ole yhtä hyvät kuin Yellolla, mutta en ala niitä liikaa säätämään. Pääasia, että pysyy hanskassa ja löytää oikean paikankin, jos ei nopeasti, sitten vähän himmaillen.

Yello otti vielä nopeasti toisen kierroksen. Pikkusen vielä himmaillaan määrää, ettei yhtäkkiä tehdä vaan liikaa. Yello teki vaikeankin avokulman tosi hienosti. Tanskalaiset tehtiin nyt takanakiertoina ja nekin onnistuivat. Kerran taisi tippua rima, mutta muuten sujuvasti. Vielä kontaktit pari kertaa ja sepä siinä olikin.