Viimeisimmät treenit ovat jääneet kirjaamatta, mutta jotakin tuossa pihassa treenasimme. Siitä löytyi jopa pienenpieni hiekkapläntti, missä otimme luoksetulon pysäytystä ja kauko-ohjausta:). Muuten treenattiin ainakin seuraamista ja jääviä. Uusi seisomiskäsky "sei" toimii, ainakin toistaiseksi.

Tänään talven vikoissa hallitreeneissä Yello treenasi avo-luokan liikkeet läpi. Ensimmäisenä rynnättiin hypyn kimppuun, jossa ensin muutamia loppuosia. Hiomista lopun perusasentoon kaivataan (edelleen), mutta muuten ei ongelmia takaisinpaluussa. Pari hyppyä kokeiltiin ihan kokonaisenakin, eikä kosketuksia, vaikka Yello ponnisti aika läheltäkin estettä. Noutoa - loppuosaa ja kokonaista. En ollut itse ihan ajatuksella mukana ja meni vähän säätämiseksi. Lisää vaan niitä loppuosan juoksutuksia, niin saadaan se vahvemmaksi!  Vielä ehdittiin luoksetuloa ennen ryhmäpaikallamakuu-komentoa. Yello seisahtuu ihan kohtuullisen hyvin tälläkin erittäin vähäisellä treenaamisella. Mä kun en ole toistaiseksi liukkauden takia uskaltanut pihatreeneissä sitä treenata. Mutta kohta lumet sulanevat ja päästään tätäkin oikein ajatuksella treenaamaan:).

Ryhmäpaikallaoloissa jouduttiin pitkän rivin viimeiseksi, joka on kauimpana piilosta. Istumisessa Yello tietysti kääntyi aika reilustikin kohden piiloa. Ei tosin heti, mutta kuitenkin, murmur. Kävin korjaamassa. Teki mokoma saman tempun lievempänä makuussa. Arrggh. Kävin korjaamassa ja loppu ok. Sitten vähän tuumaustaukoa.

Tokassa setissä otettiin loput liikkeet. Seuraaminen innokasta, mutta pääsin kyllä ihan reilusti kehumaan etäisyyden otosta eli ei painanut ihan koko ajan.... Jäävät hienosti, seisomisessa vähän liikahti mun palatessa takaisin. Uusintaotoksella pysyi mainiosti. Kaukoissa ilmeni pientä kuumumista, joka aihetutti pientä takajalkojen siirtämistä eteenpäin. Lopuksi vielä molemmat vaihdot rauhallisesti. En oikein ymmärrä, miten Yello näin loppuvaiheessa harkkaa kävi kierroksilla?!

Muutama ruutukin ehdittin tehdä ennen poistumista. Siinä oli kyllä aikalailla häiriötä, kun ihmisiä ja koiria liikkui takanamme runsaasti. Mutta pari toistoa meni ihan hyvinkin. Kunpa lumet sulaisivat, niin päästäis ruutuakin ihan oikeesti tekemään, ulkona.