Tänään käytiin hallilla treenaamassa. Ehdittiinkin tehdä monenmoista. Ensin aloitettiin hypyillä, jotka oli suurinpiirtein linjassa, mutta ei suorassa - testailin vähän, kuinka Yello poimii niitä, kun pidän vain "merkin" päällä. Ihan hyvin poimi, vain kerran tuli huti, kun mun rintamasuunta oli ilmeisesti väärä. Muut siis hyvin ja kun saatiin pari onnistunutta toistoa, jatkettiin välistävetohypyille (siis 4 hyppyä ja sitten hallinta ja välistäveto). Ihan upeasti Yello poimi mun ohjauksen ja kääntyi lyhyesti käskystä. Tähän lopuksi tehtiin - yäks - pöytää, kun ei ole koskaan taidettu sitä treenata. Ei suosikki. Pari kertaa juoksi läpi, mutta muuten pysähteli. Välillä pysähtyi liian aikaisinkin.... täytyy joskus treenata tuota toisenkin kerran.

Tokalla kerralla tehtiin aika lyhyesti. Pyörähdettiin pari kertaa pieni rata, jossa oli pari putkenohitusta, pujotteluun layerointi, pituus ja rata päättyi puomiin. Ei mitään ihmeellistä kiemuraa ja onnistuttiinkin heti hienosti.

Vikalla suoritusvuorolla sitten hivenen vaihdettiin esteitä, tai siis pituuden tilalle tuli keinu ja siirsin yhtä hyppyä. Siinä missä edellinen rata oli suoraviivainen, nyt mentiin vähän monimutkaisempia. Tehtiin 2 eri versiota. Ensin lyhyempi, jossa mentiin kontaktit (keinun jälkeen putkiansa, jossa ei ongelmia), hypyltä sylkkärillä pujotteluun (hienosti haki ja taisin taas layeroida), pujottelun jälkeen myös putkiansa (selvitti) ja päätettiin taas puomille. Sitten toinen versio.  Ensin hypyn ja renkaan kautta kinkkinen avokulma kepeille eteenpäin. Ekalla yrityksellä menin itse liian pitkälle ja koira kiersi väärälle puolelle keppejä. Kepeiltä jatkettiin tiukkaan välistävetoon, jossa jälkimmäiselle sylkkäri ja siitä (piti mennä) putken ohi, vasta tokasta lävestä sisään. Yello oli virittyneenä edellisen vuoromme juokse suoraan-moodiin ja tässä tulikin väärään päähän putkea juoksu. Aloitettiin uudestaan alusta (pari kertaa), ja sain kuin sainkin koiran kuuntelemaan. Sitten päästiin alku virheettömästi ja jatkettiin tästä vielä keinu - putki - puomi. Lopuksi toistettiin pari kertaa tuo radan alku, ja olin tyytyväinen suorituksiin.