Sattui ja tapahtui illan tokotreeneissä. Taisi olla liian pitkä tauko edellisistä tai jotain. Mutta onneksi jotakin onnistuikin. Aloitetaan vaikka jostakin onnistuneesta.

Ensin tein ruutua, sen kun joku oli valmiiksi kentälle rakentanut - "hae ja hoksaa itse" - metodilla. Lähetys läheltä ja naksautin + makupala aina kun Yello oli sopivassa paikassa. Vaadin jopa uudelleensiirtymistä, jos meni liian laitaan tai jäi liian eteen. Muutama toisto oli jo aika hyvä. Ryhmäpaikallaolot - istuminen n. 2 min ja olin piilossa, tosin katselin Yelloa pressunraosta. Pientä levottomuutta etujaloissa, varsinkin, kun olin palaamassa luo. Paikallamakuun ajan olin näkyvillä, ei huomautettavaa.

Seuraamisia - hihnaseuraamisessa en oikein tiedä, mihin sen narun laittaisin. Tarvitsee varmaan etsiä kaikkein kevein mahdollinen hihna tätä varten, Yellokin selvästi häiriintyy, jos jotakin osuu kylkiin. Pirun seuruupaikka - se on valunut liian taakse, enkä tiedä missä se koira on! Ärsyttävä liike. 

Liikkeestä seisominen ja maahanmeno liikkurin kanssa. Yello perhana alkoi reagoida liikkurin käskyyn! Tätä sitten hiottiin urakalla ja rikottiin kaavat (koira kävi välillä häkissäkin lepäämässä ja tehtiin muita juttujakin välillä). Liikkurointia on tietysti treenattu ihan liian vähän. Lopulta saatiin ihan onnistuneet suoritukset, siis sen liikkuriin reagoimattomuudenkin osalta. Itse liikkeet  menivät sitten superhienosti. On sekin jotakin se.

Tästä noutoa - me tarvitaan sitten uusi noutokapula. Onnistuin heittämään kapulan tantereeseen sellaisessa kulmassa, että se meni 3:een osaan. Teippaamalla varmaan saa treenikuntoon, mutta uusi on kuitenkin ostettava. Kaukojen treenaamisen aikana agikentällä 1 treenanneet spanielit piti sellaista meteliä, että yhteen vaihtoon tarvittiin 2 käskyä, kun Yello ei kuullut mun käskyä. Saisivat kyllä tehdä jotakin tilanteelle, varmasti huomasivat, että häiritsivät tokokenttäläisiä. Ärsyttäviä tuollaiset koiranomistajat!

Luoksetulotreeni meni vähän epävarmaksi, vauhtitreenissä Yello oli epävarma, kun mun ääni ei nyt oikein kulje. Sivulletulotreeni lyhyeltä matkalta ok, kauempaa tullessa loppuasento valuu liian pitkälle ja asento jää vinoksi. Huah.

Lopuksi alo-hyppyä, joka onneksi onnistui.