Käytiin molempien kelpieiden kanssa vähän treenaamassa agiliitoa Lempäälässä. Yello aloitti oman settinsä pienellä radanpätkällä. Siinä tehtiin parit käännökset, suljettu keppikulma, takaakierto ja sylkkärillä puomille. Takaakiertoon se sitten karahti tällä kertaa. Koira oli intoa piukassa, eikä ehtinyt kuunnella (haukkui itse minkä kerkes.... mitäs siinä edes kuulis?!?) mun ohjeita. Sitten karahti se sylkkäri siihen puomille. Ekaks luuli, että mennään sittenkin sinne putkeen puomin alle (ei pahasti tyrkyllä ollenkaan) ja sitten ei muuten vain uskaltanut mennä, kun ohjaaja siellä "ahdisteli" takana. Vihdoin oikein. Puomin jälkeen vielä putken ja hypyn kautta samantyyppiseen suljettuun keppikulmaan kuin eilisissä treeneissä. Tokalla kiepillä meinattiin sitten tehdä nollarata, mutta viime metreillä taas ahnehdin siinä viimeisessä keppikulmassa ja väärin sisään. En siis oppinut tätä vielä eilisen perusteella viemään. Ennen taukoa vielä pieni pätkä, jossa pari sylkkäriä (putkeen ja kepeille) sekä yksi jaakotus. Hienosti meni tämä.

Yarra teki omalla vuorollaan vähän sitä ja tätä. Vähän puomia ja käännöksiä hypyillä. Jaakotusta, takaakiertoja, sylkkäreitä. On se vaan sellainen höyhenenkevyt vietävä, että toista ei ole.

Yello treenaili vielä toisenkin kierroksen. Ensin yksittäisiä puomeja, jotka alastulon osalta 10+, ylösmenossa ei ihan kiitettävää suoritusta (pari kertaa päätti itse, koska lähdetään), mutta siitä en nyt suostu ottamaan stressiä. Paistattelen vain siinä alastulon varmuudessa ja luottamisessa. Se toivottavasti pysyy ja paranee. Puomin alla oli koko ajan putki, eikä Yello välittänyt mitään, vaikka jouduin kiertämään sitä. Eli itsenäiset alastulot! Sitten vielä tovi kikkailtiin hypyillä + putkella. Takaakiertoja, sylkkäreitä ja niukkoja kaarroksia. Onnistuminen vaihteli, mutta pääasiassa ihan ok.