Treenattiin hakua sellaisessa maastossa, missä oikean puolen maasto nousi aika paljon ja etulinjalla oli 3 isoa puuta kaatuneena. Muuten oikealla hieman avonaisuutta, vain maaston nouseminen oli jonkinlainen haaste. Vasen puoli oli sitten suht tiheään kasvanutta uutta puustoa ja myös nousua jonkunverran. Eli se vasen puoli oli todellinen haaste, kun ihan liian paljon treenataan pelkkää avonaista maastoa.

Kaikki maalimiehet Yellolle valmiina, yhteen tosin jouduttin lopulta käyttämään apua.... Eka pisto vasemmalle sinne kasvusto-puolelle. Yello selvästi hämmentyi puustosta ja juoksi vaan jotakin väylää pitkin eikä mennyt lähellekään etukulmaa, missä maalimies olisi ollut. Ihan tässä etukulman kohdalla puusto ei ollut tihein mahdollinen, joten oli kyllä pettymys, kun Yello ei onnistunut. Yello lähti etenemään aluetta ja sain sen kunnolla silmiini vasta, kun se oli vaihtamassa PUOLTA. Röyhkimys. Uusi lähetys vähän eri viistotuksella (jyrkemmin vasemmalle,  jotta bongaisi sen etukulman). Tästä sitten suht hyvä löytö (pientä ylimääräistä kaarrotusta vasuriin) ja haukut ja hain koiran.

Oikea etukulma sinne kaatuneiden puiden suuntaan onnistui hienosti. Puunrungot se selvitti yli - ali - yli. Hain Yellon täältäkin. Sitten sinne vasemmalle seuraava. Yello todennäkösesti luovutti liian nopeasti jälleen etenemisen takalinjaa kohden ja oli lähtenyt tekemään takatyöskentelyä. Seuraava havainto siitä oli, kun se oli vaihtanut oikeesti sen PUOLEN. Todennäköisesti oli juossut koko alueen etukulmaan asti, vaihtanut toiselle puolelle etukulmaan ja olisi tuota pikaa tehnyt löydön sieltä takakulmasta, jos en olisi bongannut sitä juuri ennen. Olin kyllä kutsunut koiraa pari kertaa, mutta ilmeisesti motivaatio löytöön oli suurempi kuin tottelemishalu.... ARGGH. Otettiin tähän sitten ääniapu, sitten ei etenemisongelmia.

Viimeinen sinne oikealle jälleen mainio, kun maasto oli avonaisempi. Nousu ei haitannut, vaikka Yello olikin juossut aikamatkat..... Haluan tuonne maastoon kyllä pian uudestaan, jotta saadaan tehtyä se tiheä puoli ääniavuin.