Tänään treenattiin jälleen agia. Saavuin kentälle todella ajoissa todetakseni, että 2-kenttä olikin tyhjänä! Eikun äkkiä raahaamaan sinne muutama este, jotta pääsin ottamaan Yellon kanssa vähän treeniä ennen Yarran treenien alkua. Tuumasta toimeen ja vein äkkiä pujottelun, putken ja 2 hyppyä kentälle. Lämppärilenkin jälkeen koira baanalle ja ehdittiin treenata pikaisesti muutama juttu. Näitä olivat (vaikea)leikkaus pujotteluun, tiukka suljettu kulma pujotteluun, takaakierrot hypyille, välistävedot ja valssi pujottelun päähän. Muutamalla esteellä saatiin ihan hyvä nopea setti tehtyä. Kiva juttu! Olisin ehtinyt aiemminkin, jos olisin vain tiennyt, että kenttä oli vapaaana. Mutta hyvä näinkin.

Sitten Yarran vuoro. Tänään oli vähän sellainen "kaikki onnistuu"-päivä. Yarra oli kyllä tosi vedossa ja vireessä ja olisinko minäkin ollut aavistuksen paremmalla mielellä. Se kateissa ollut motivaatio ehkä vielä löytyy. Tehtiin 3 eri pätkää, radalla ei ollut kontakteja, joten hyppistä mentiin.

Eka pätkä sisälsi 9 estettä. Sen haastavin kohta lieni putki-putki-kohta, jossa oli tärppi-hyppy todella lähellä jälkimmäistä putkea. Jälkimmäisen putken jälkeen oli tosi tiukka vienti takaakiertoon ja siitä (sylkkärillä) pujotteluun. Eka kierros meni ihan kirkkaasti ja hienosti nollalla läpi. Nuo putki-putki-takaakierto-viennitkin kaikki jees. Ainoa pieni miinus tällä pätkällä oli ekan pujottelusuorituksen (pujottelu mentiin 2 krt) jälkeen tulleella hypyllä pieni ylimääräinen kaarros. Tehtiin vähän eri variaatioita tokalla kiepillä. Ihan kaikkia ei saatu heti onnistumaan, mutta ei mitään suurta kommellusta.

Toisella pätkällä oli 11 estettä. Siitäkin puhdas suoritus, vaude! Jos nyt on pakko napista, niin tokavikan (putki) ja vikan (pujottelu) esteen väliin tuli ylimääräinen kaarros. Tälläkin pätkällä koetettiin vähän eri variaatiota tokakiepillä. Nyt layeroitiin putki mun ja koiran väliin. Koira teki renkaan ja hypyn mun ollessa kaukana putken takana. Ja ihan nappiin tämä kierros, hieno eläin YarraPusu.

Vikalla pikkupätkällä (8 estettä) oli vain hyppyjä ja putkia. Putkille vienneissä ei saanut valssailla, vaan leikattiin. Hypyille 2 takaakiertoa, joihin ei myöskään valssausta (tai no siihen vikalle olisi saanut valssata). Eka lähtö suoritukseen meni ylikulmauksen takia tärviölle (Y kiersi hypyn taakse). Toka lähtö olikin sitten aivan suvereeni. Enkä valssaillut takaakierroille ja siihen vikaan takaakiertoon ei kyllä jäänyt ylimääräistä edes ½:lta senttiä. Eikä muuten uusittu tätä.