Päivän ohjelmassa oli 3 starttia agia Nokialla.

Ensin lähdettiin hyppyradalle. Siinä oli mielestäni tasan 1 (teko)vaikea kohta ja siihenhän se virhe sitten nasahti. Tultiin muurille ja seuraava hyppy oli tosi niukassa linjassa ja päätin sitten ohjata Yellon muurin vasemmalta puolelta kierrättäen ulkokautta. Oikealta olisi ollut sujuvampi ja suorempi. Mutta halusin varmistaa muurinpalikat.... mutta olin vain sen pienen hetken myöhässä ja Yello kerkesi ottaa muurin molempiin suuntiin. Muurin jälkeiseltä hypyltä käännyttiin sitten tiukasti okserille ja siitä takarima alas. On se kumma, että okseri on pakko laittaa vaikeaan kohtaan. Yellon kanssa saa aina varoa niitä pirun rimoja. Toisaalta onneksi oli se hylly alla, niin ei riso se rima niin paljon. Jos jotakin positiivista sanottavaa: muu rata hienosti ja varmasti. Tein pariin kohtaan ylimääräisiä kulmauksia, jotta tiet rimoille olisivat mahdollisimman hyvät. Yello oli tosi kuulolla! Josko tuota hyllykohtaa kannattaisi vaikka treenata joku kerta....

Sitten eka agirata. Siinäkin oli tasan 1 (teko)vaikea kohta, muuten ei mitään erityisiä hazardeja. Eli vaikea kohta oli keinulta pituuden kautta välistävetohypyt. Pituus osoitti suoraan hyppyjen keskelle, ei kohden kumpaakaan. Tein tässäkin tylsän varmistusohjauksen eli kierrätin Yellon ekan hypyn ulkokautta sille jälkimmäiselle.... Äärimmäisen tylsää ja aikaavievää, mutta en halunnut sitä RIMAA alas. Eikä tullut.  Muuten rata oli ihan jees ja kontaktit pelitti kympillä. Hieman seisotin Yelloa kontakteilla ja tultiin nollalla toiseksi. Mutta ei huonolle hävitty, kun Yellon äiti voitti ja nousi kolmosiin! Jee.

Toka agirata oli päivän paras. Se pääsee melkein samalle viivalle kuin Seinäjoen vitossuoritus, jota vieläkin pidän meidän parhaana kisaratana. Nyt rata sujui jouhevasti lukuunottamatta A:n jälkeistä lähetystä hyppy -> kuolleeseen kulmaan putkeen. Yellon linja hypylle on vähän huono, saattoi olla jopa menossa ohi, saan kuitenkin korjattua viime hetkillä. Myös putkensuu löytyy vähän kankeasti, mutta irtoaa hienosti. Tälläkin radalla kontaktit sujuu ja olen jo melkein tuulettamassa nollaa. Vaan se kostautuu, onnistun jotenkin saamaan Yellon kääntymään väärälle esteelle edestäni ennen VIIMEISTÄ hyppyä. Se siitä sitten. Positiivista lienee kuitenkin se, että tämä veto oli tosi upea ja vaikeat kohdat selvitettiin. Päivän kivoin rataprofiili ja paras yhteistyö - joka sitten jäi hitusen vaille viimeistä sinettiä.