Siis hakua! Yello oli pätevänä ja kaikki onnistui yli odotusten jopa. Taukoa tuli puolisen vuotta, mutta toivottavasti nyt päästäisiin suht säännöllisesti treenailemaan.

Yellolle 5 ukkoa. Eka pakona, jotta saatiin kierroksia koneeseen. Sitten näytin 3.ukon lähdön keskilinjalta, 2. ukon etenemisen piilolle Yello näki loppuun asti. Sitten lähetys 2. ja 3. ukolle. 4. ja 5. maalimies kuten edellä, mutta nyt en näyttänyt Yellolle muuta kuin maalimiesten lähdöt keskilinjalta.

Kaikki maalimiehet haukuttivat Yelloa suht hyvän sarjan ja kaikki paitsi vika toivat koiran keskilinjalle (vain 1. ukolla Yello vähän karkasi, kun näki mut). Viimeisellä oli ekstraherkkuja joiden syömisen aikana koko muu porukka saapui piilolle. Sitten Yellon kanssa vielä leikittiin, hyvin leikki ja kiskoi lelua.

Yleistä - pientä epävarmuutta maalimiehen luona on. Yello aloittaa haukun hyvin ja haukkuu hyvin. Yrittää jopa haukkua kesken palkkauksen... En sitten oikein osaa sanoa, olisiko parempi, että mä menisin myös maalimiehelle? Ei varmaan haukun aikana vielä kannata yrittää, mutta palkkauksen alettua kenties? Kunpa tietäisi mikä parempi olisi. Tosin eihän Yello ole ollenkaan niin ihmisrakas kuin mitä esim Yarra on. Joten ei siltä samanlaista käytöstä voi odottaa eikä olettaa. Jörrikkä mikä jörrikkä... tai sitten hakumetsässä tapahtuneet negatiiviset asiat ovat liian syvällä. Kyllähän toko - ja agilitytreeneissä joskus on ongelmana kelpie, joka säntäilee ihmisten tykö (ennen kuin työt alkavat). Mene ja tiedä, nyt pitäisi sitten keksiä, miten ensi kerralla treenaamme.