Päivän hakutreeneissä ei tuullut ei sitten henkäystäkään. Joten nenällä ne sitten oli löydettävä - lähietäisyydeltä. Oltiin samassa paikkaa kuin viimeksi ja ainakin oikean puolen piilot olivat samat, vasemman puolen piiloista ei ihan niin tarkkaa mielikuvaa ole.

Yarralle 4 maalimiestä. Eka oikeaan etukulmaan ilman apuja. Oli juossut alueelta reippaahkosti yli ja tajuttuaan asian palannut alueelle ja sittenkin joutunut jonkun aikaa tarkentamaan piiloa. Mä kuulin jotakin epämääräisiä ääniä (lenkkeilijöitä varmaankin) ja jo hätäännyin, että Yarra siellä joitakin sivullisia "ahdistelee". Yritin huutaa koiraa, mutta se ei totellut, vaan teki hommia. Viisas ja taitava koira, tunari ohjaaja. Löysi sitten ja haukkui (etenin osan matkaa haukun aikana).

Toka vasemmalle etukulmaan taputusavulla. Lähti kuin tykinkuula, mutta täälläkin joutui tarkentelemaan. Juoksi niin ikään alueelta yli jonkun verran ja ryhtyi sitten paikantamaan. Etenin taas jonkun matkaa haukun aikana.

Kolmas taas oikealle ja taputusavulla (sama piilo, mihin viimeksi jouduin lähettämään 2 krt, kun ei mennyt perille asti, kumpare ennen piiloa). Nyt lähti vauhdilla ja löysikin varmaan parhaiten ja nopeimmin juuri tämän maalimiehen.

Vika vasemmalle ilman apuja. Lähti vähän oikealle tehden lievän banaanin "takatyöskentelyä". Mutta lievä ja meni kyllä sitten sinne takarajalle asti. Joutui taas haeskelemaan tovin kunnes löysi. Taisi tulla parhaat haukut vikalle. Aavistikohan se, että parhaat palkat saa neljänneltä eli viimeiseltä?