Yello käväisi kentällä tekemässä joitakin pikkuisia agilityjuttuja. Aloitimme pujottelusta, missä oli ekaa kertaa vain 3 verkkoa. Näin vapaaksi jäi peräti 4 peräkkäistä keppiväliä. Ensin näytin reittiä koiralle makupalan avulla (ikäänkuin se jotakin malttaisi odotella...), ja yksi ohitus tulikin, joka korjattiin nopeasti. Sitten ilman mitään apuja, jos nyt ei rytmikästä käskytystä lasketa sellaiseksi. Tehtiin toistoja molemmista suunnista. Toisesta suunnasta avonainen paikka oli puolivälin jälkeen, toisesta suunnasta heti sisäänsyötön jälkeen (eli ekan verkon jälkeen). Pikkuisen nyt näyttäis tuo pujottelu jo olevan hahmollaan, vaikka herkässähän se virhe vielä viime aikoina on ollut. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kyllä Yello nuo kepit tällä metodilla taitaa oppia. Kova hinku vain olisi päästä verkoista eroon kokonaan, mutta järkevintä varmaan olisi niitä muutamaa vielä hetken pitää mukana menossa varmistamassa. Seuraillaan tilannetta ja koetetaan saada paljon toistoja (harjoituskertoja) alle.

A:esteellä suoritettiin muutamia kontaktiharjoituksia. Harmi, kun en pystynyt ottamaan puomia esiin:(. Ehkä ensi kerralla sitten.

Loppuun vielä treeniä renkaalla ja 1:llä hypyllä. Käytössä oli se väljempi rengas. Ensin rengas -> hyppy, molemmat ohjauspuolet. Sitten hyppy - > rengas, molemmat ohjauspuolet. Sitten vielä hypylle takaakierto, vastaanottovalssi ja rengas. Kaikki toistot hienosti ja varmasti.