Yellon treeneihin tänään osallistui myös Yarra. Osallistujakatoa.... Tehtiin 2 ratapätkää, eka sellainen itseasiassa yllättävänkin vaikea ja toka oli sitten vain kiva juoksurallatus.

Ekan pätkän alussa oli taas vähän arveluttavan lyhyitä estevälejä:(. Lähdettiin siksak-kuviosta eka este rengas, sitten hyppyjä. Sikalujaa A:lle, josta vaikea hyppykuvio takaakierto ja takaakierto (esteet 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden). Sitten taas A:lle ja vain YHDEN hypyn kautta kepeille suljettuun kulmaan (mä en pystynyt liikkumaan yhtään, muuten kumpikin olisi ottanut KAKSI hyppyä, tai itse asiassa Yarra ottikin....). Kepeiltä vaikeassa kulmassa muuri (Yarralle tuossa kosketusta, mutta ei pahasti). Siitä kuolleeseen kulmaan putkeen ja kaaaukana oli vielä keinu.

Yellolla oli vaikeuksia siitä syystä, että esteitä oli aimo kasa vierekkäin ja mulla oli vaikeuksia ohjata sitä oikeata reittiä - niitä vääriä oli niin paljon siinä ympärillä. Karkas putkeen väärässä kohtaa samoin kuin hypylle, kun piti putkeen. Alku oli niin vaikea vääntö (ne estevälit), että tokakiepillä jätin 2-hypyn kokonaan väliin ja Yello tuli suoraan renkaalta 3-hypylle. Ne ysikympin kulman kiertohypyt meni  oikeastaan aika hyvin (sit kun siitä putkesta päästiin ohi). A:n kontaktille hain reiluja kehuja ja rentoutta, taidettiin jopa vähän onnistua. Jihuu.

Yarralla tuo pätkä piti vain mennä ja karauttaa kerrasta läpi. Yllättäin meillä olikin vaikeuksia! Ne esteet olivat edelleenkin aika tiiviissä muodostelmassa, joten sai sitä Yarraakin vääntää siellä. Pienen pienestä ohjausvirheestä tuli heti virhe. Kerran tuli rima alas, mutta takaakierrot oli kyllä huikean hienot. Pujotteluun mentäessä tosiaan kerran käänsin löysästi ja Yarra löysi edestä ylimääräisen hypyn. Keinulle meinasi kerran karauttaa ihan väärässä kohtaa (varmastikin katsomaan, josko siellä olisi jotakin syötävää). Eli ei nyt ihan hehkeästi tämä mennyt.

Toka pätkä oli sitten luukutusta, vain lopussa oli hivenen vääntöä. Siinä tultiin kepeiltä muurille ja vähän viistosti vasemmalle oli u-käännös ja A:n päätös. Ennen pujottelua oli hyppy - putki - u-käännöshypyt. Yellon kanssa meni siihen muurin jälkeiselle u-käännökselle asti aivan mielettömän hienosti! Sitten ajattelin vähän laiskotella, ja vain lähettää Yellon hyppäämään (ei sit irronnut). Toka yrittämällä vauhti oli melkoinen ja Yello kellahti kyljelleen. Uhg, taitaa se kentän pohja olla vielä vähän turhan irtonainen, kun sillä tavalla luistatti kurvissa. Oli tietysti vauhdillakin oma osansa tuossa. Viimeinen kierros saatiin onnistumaan. Se ainoa rima muuten, minkä Yello tänään tiputti, oli tuon liukastumisen jälkeen seuraava. Mulla oli niin hitaat refleksit, että en ehtinyt pysäyttää suoritusta. Toivottavasti ei pahasti mikään venähtänyt.

Yarra luukutti tämän heti puhtaasti. En käyttänyt uusintamahdollisuutta. Saas nähdä miten huomenna menee 3-luokan kurvit, kun nyt oli tällainen suoraviivainen "kenraali" tänään?!?